Futbol

Vinícius agita el debut europeu del Reial Madrid

Ancelotti va defensar el seu jugador, abans de rebre l’Stuttgart, després de l’incident d’Anoeta. «Jo no podria aguantar el que aguanta als estadis», va dir.

Vinícius agita el debut europeu  del Reial Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Era la compareixença de Carlo Ancelotti prèvia al debut de la Champions, avui al Bernabéu contra l’Stuttgart, però el tècnic va haver de tornar a parlar de Vinícius i ho va fer de manera categòrica sobre l’incident viscut a Sant Sebastià, quan el jugador brasiler va manar callar els espectadors després de marcar el seu gol de penal.

"Allò de Vini és una reacció a una acció molt lletja que passa i passa moltes vegades, amb insults des del principi. Ningú ho pot aguantar, jo tampoc podria. És normal que faci aquest gest de manar callar. El que li ha passat tots aquests anys a Vinícius aquí és una cosa que no es pot suportar. Entenc els xiulets, però no els insults. Ho fan amb Vinícius perquè és un perill a nivell esportiu", va remarcar.

Notícies relacionades

El capità Dani Carvajal va ser igual de clar i contundent en la defensa del seu company. "Nosaltres veiem i sentim insults cap a ell. Quan punxen, un sagna. I és normal que respongui amb determinats gestos", va assegurar el defensa internacional, que va demanar mesures més contundents contra el racisme. "Tots tenim clar el que és el tema Vinícius i l’opinió sobre qualsevol insult a una persona de color. El tema està clar. Fan falta protocols més durs".

Ancelotti també es va referir a les lesions i va assenyalar el factor que les provoca. "El problema no és nostre, l’assumpte és que hi ha un calendari massa exigent. La dada és que tenim, de moment, dos partits més amb la nova competició. Si els organismes que manen no comencen a pensar que els jugadors es lesionen perquè juguen massa, tenim un problema", va sentenciar.