ALTRES PARTITS

El Leverkusen de Xabi Alonso s’estrena amb una golejada

El campió alemany va guanyar en la visita al Feyenoord (0-4) amb els gols de Wirtz (2), Grimaldo i un del meta Wellenreuther en pròpia porta.

Aleix García, en su presentación como nuevo jugador del Bayer Leverkusen.

Aleix García, en su presentación como nuevo jugador del Bayer Leverkusen. / @bayer04fussball

1

La primera jornada de la Champions es va tancar ahir amb una altra golejada alemanya. No va assolir el nivell del 9-2 del Bayern al Dinamo de Zagreb, però el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso també es va estrenar amb èxit en la visita al Feyenoord (0-4). Dos gols de Florian Wirtz, un d’Alejandro Grimaldo i un altre en pròpia porta del meta Wellenreuther van segellar el triomf del campió alemany en un partit una mica més igualat del que va semblar pel resultat final.

El Leverkusen va deixar el partit vist per a sentència abans del descans amb quatre gols marcats a la primera part que van ser el fruit d’una eficàcia implacable contra un esforçat Feyenoord que va intentar controlar el partit en els primers minuts i que es va apagar de mica en mica.

Wirtz va obrir el marcador al minut 5 amb una rematada des de la mitja lluna. El partit es va igualar després del gol, tot i que Grimaldo va marcar de nou per als germànics a la mitja hora de joc. El Feyenoord va continuar atacant, però es va trobar amb un contraatac perfecte culminat per Wirtz.

Raya salva l’Arsenal

El quart gol, poc abans del descans, va arribar amb una centrada que el meta Wellenreuther va desviar cap a la seva porteria. En la represa, el Leverkusen va abaixar el ritme contra un rival sense punteria.

A Itàlia, mentrestant, l’Arsenal es va mostrar impotent en la visita a l’Atalanta (0-0). Va poder ser pitjor per al quadre londinenc, ja que David Raya va aturar un penal a Retegui al minut 51.