FUTBOL

L’Espanyol persegueix la proesa contra el Madrid del "rock and roll"

Joan García, en un entrenamiento del Espanyol.

Joan García, en un entrenamiento del Espanyol. / RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

No hi ha camp a Primera que se li resisteixi a l’Espanyol com el Santiago Bernabéu. La maledicció periquita dura des del 21 d’abril de 1996, quan l’equip dirigit aleshores per Camacho va tombar al de l’Arsenio Iglesias amb un doblet de Lardín (1-2). Des d’aleshores ni una victòria i escasses alegries (3 empats, 27 derrotes). L’estadi blanc és l’únic que se li resisteix als periquitos des del segle passat.

Notícies relacionades

"Sortirem a guanyar, tot i que sigui complicadíssim. Creiem en el que fem i estem convençuts que podem vèncer", va proclamar ahir Manolo González, que s’estrenarà al coliseu merengue. La referència és la pròxima visita a l’Atlètic, en la qual l’Espanyol va sumar un treballat punt. "Cal fer un partit perfecte i tenir un punt de mentalitat defensiva d‘‘aquí no passa ni déu’. Si no serà gaire difícil", va afegir.

Carlo Ancelotti, mentrestant, no va dubtar ahir a l’escollir entre un futbol de control o de vertigen. "A l’afició del Madrid li va el rock and roll. El que li agrada és guanyar", va resumir.