LLIGA F

Aitana rescata el Barça i franqueja el mur del Sevilla

El Barça es va mostrar còmode durant els primers minuts amb ocasions d’Ewa Pajor i Ona Batlle, però no va sentenciar fins al minut 69 (0-1).

1

El Barça va patir ahir davant el mur gairebé infranquejable que va proposar el Sevilla i només un gol d’Aitana en el minut 69 va marcar la mínima diferència entre els dos equips (0-1) en una jornada en què el Llevant Badalona també va sumar una victòria contra el Madrid CFF.

El Barça es va mostrar molt còmode durant els primers minuts del partit amb les ocasions de la polonesa Ewa Pajor i un xut al pal d’Ona Batlle a qui li van faltar centímetres per convertir-se en el gol del dia. Claudia Pina i Vicky López també van intentar desequilibrar la balança, però una gran Esther Sullastres va resultar clau per mantenir l’empat a zero.

Després del descans, la tornada a la gespa va deixar més ocasions de Pina i una altra de molt clara de la noruega Caroline Graham Hansen, però a l’últim campió de la Lliga F li va faltar la determinació habitual que sol trobar a l’ofensiva.

En el minut 69 una jugada per la banda dreta dirigida per Ona va culminar als peus de Pajor que, amb un cop de taló, va assistir una Aitana que no va fallar la rematada des de l’àrea petita. Les opcions del Sevilla de sumar van reduir-se per mitjà de Lucía Moral, però el 0-1 va resultar definitiu tot i que Alexia Putellas i Pajor també van buscar batre de nou Sullastres.

De penal

El Llevant Badalona, mentrestant, va aconseguir aguantar una setmana més a la zona noble de la classificació després de batre un dels seus rivals directes en aquest començament de lliga: el Madrid CFF. El gol de penal de María Llompart va desequilibrar la balança a favor del conjunt català (1-0, m. 47) i va resultar suficient per sumar la segona victòria consecutiva.