Tennis

Alcaraz suma contra Shelton la seva primera victòria en la Copa Laver

Carlos Alcaraz, durante su partido ante el estadounidense Shelton

Carlos Alcaraz, durante su partido ante el estadounidense Shelton / Ronny Hartmann / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carlos Alcaraz es va venjar del nord-americà Ben Shelton, botxí del murcià en el dobles de la jornada inaugural, i va collir per 6-4 i 6-4 la seva primera victòria a la Copa Laver. Després d’una estrena amb dubtes en el duel de parelles sobre la pista coberta de l’Uber Arena de Berlín, a còpia d’un ritme frenètic amb cops guanyadors, volees, deixades i un carrusel de cops mestres, el murcià va començar a forjar la seva revenja davant el d’Atlanta.

El dubitatiu Carlos Alcaraz de la jornada inicial va donar pas al tennista agosarat i intrèpid que porta quatre Grand Slams i va demostrar que té presa la mesura al nord-americà amb qui mai ha perdut. A la Copa Laver va tornar a superar-lo malgrat tenir davant un bombarder que no especulava amb els seus cops de pilota.

Enmig d’aquesta tessitura, va ser en el cinquè joc quan van sorgir les primeres oportunitats de ruptura per a l’espanyol, però el potentíssim Shelton va emergir amb la seva esquerra per desbaratar dues opcions d’Alcaraz per prendre la davantera. En el següent punt es van intercanviar els papers. El nord-americà va arraconar Alcaraz amb tres pilotes de break, salvades amb conflictes per l’espanyol, que va resoldre la feina amb una de les seves magistrals deixades.

La versió més màgica

Notícies relacionades

Allò va enardir el número 3 del món. En el següent servei de Shelton, després d’una successió d’igualtats i punts sorprenents, amb uns altres cinc intents de ruptura salvats per Shelton, va poder per fi Alcaraz, en la seva versió més màgica, apuntar-se el tan desitjat avantatge, ratificat, no sense patiment, en el contigu, i també, agònic joc.

En el segon set, tot va anar més rodat. La inèrcia cultivada en la disputa va desencadenar per complet el poder del vigent campió de Roland Garros i Wimbledon i tot just començar, trencava de nou el servei de Shelton. A partir d’allà va mantenir amb solvència la seva sacada per certificar el doble 6-4.