Míchel: "Som el 12è de la Lliga, aquesta és la nostra realitat"

Tres derrotes seguides (Barça, PSG i València) han omplert d’inquietud l’entrenador de Vallecas, que exigeix avui al Girona una reacció urgent contra el Rayo per frenar la tendència.

Míchel: "Som el 12è de la Lliga, aquesta és la nostra realitat"
2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

A Montilivi, i contra el Rayo ("és el meu equip de tota la vida, jo soc de Vallecas", va dir Míchel), s’examina el modernitzat Girona, un equip en ple procés de construcció després de la marxa de cinc pilars (Savinho, Dovbyk, Aleix García, Yan Couto i Eric Garcia). Han arribat 11 fitxatges nous, però l’equip, superat pel Barça, castigat pel PSG en aquell error de Gazzaniga i estèril a Mestalla per l’inoportú peu de Juanpe, no acaba d’arrencar.

"Necessitem creixement, necessitem la nostra gent. I, sobretot, necessitem estar forts a casa per agafar seguretat en el nostre joc. Som el 12è a la Lliga, aquesta és la nostra realitat", va dir ahir Míchel, assumint que el seu Girona vol eludir "la rutina de viure a dalt i a baix, i per a això necessito estabilitat". Va exigir als seus jugadors que reaccionin amb urgència per evitar que la situació s’agreugi. "Hem de millorar per guanyar de manera continuada com espera la gent. Hem perdut tres partits i feia molt de temps que no passava. Les coses passen per alguna cosa", va afegir.

La plantilla al complet

El missatge de Míchel a la seva plantilla, que té al complet per rebre el Rayo, inclòs Portu, ja recuperat de les seves molèsties físiques que el van fer ser baixa a València, és molt rotund. És conscient que tot costa. I més en aquest procés de reconstrucció d’un equip que va sorprendre la passada temporada pel seu joc atrevit, modern i divertit, que ara es veu paralitzat. Li costa arrencar. I això que el tècnic ha alterat la pell, introduint rotacions massives.

Però ni així troba la solució. Fins i tot va assumir que si el seu missatge no arriba amb tanta claredat al vestidor és responsabilitat seva. "Si no entenen les coses és un problema meu. Aquesta és ara la nostra realitat. És difícil perquè la gent espera que l’equip guanyi i espera l’equip de l’any passat. I no ho som. Ara mateix, el Rayo està per sobre de nosaltres, no dic en la classificació sinó en el joc", va recalcar el tècnic.

El problema és "la pilota"

Notícies relacionades

Míchel està estudiant des de dissabte a la nit, ja de tornada des de València, encaixat el 2-0, les debilitats del seu nou equip, i sap on són. "El principal problema que he vist és a la pilota. Necessitem estar bé amb la pilota. Ens fan mal quan tenim pèrdues, necessitem millorar això", va comentar el preparador de Vallecas, remarcant que havia treballat en aquests tres últims dies sota la intimitat que els dona la nova ciutat esportiva del club a la recerca d’un remei urgent per canviar la dinàmica.

"Ho hem entrenat i he dit als jugadors que quan un company tingui la pilota necessitem suports, triangles, jugar a menys tocs, ser capaços de mirar a dalt i això requereix alta intensitat perquè la gent de dalt ha de fer esprints", va afirmar.

Temes:

Michel PSG Girona