La suïssa Muriel Furrer, de 18 anys, mor arran de caure en la prova júnior

La suïssa Muriel Furrer, de 18 anys, mor arran de caure en la prova júnior
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jove ciclista suïssa Muriel Furrer, de 18 anys, va morir ahir després de no poder superar les greus lesions al cap sofertes després de l’accident durant la prova en línia júnior dels Mundials de Zúric, segons va confirmar la Unió Ciclista Internacional (UCI). "La UCI i el Comitè Organitzador dels Campionats del Món de Ciclisme i Paraciclisme en Ruta a Zúric (Suïssa) han rebut avui divendres amb gran pena la tràgica notícia de la mort de la jove ciclista suïssa Muriel Furrer", va assenyalar l’organisme en un comunicat.

Notícies relacionades

La UCI va lamentar la pèrdua d’"una ciclista amb un futur brillant per demostrar" després de tenir "una forta caiguda" dijous que li va produir "una greu lesió al cap" que la va deixar "en estat molt crític abans de ser traslladada amb helicòpter a l’hospital".

La jove ciclista suïssa va patir una forta caiguda en una zona boscosa de la vora nord del llac de Zúric, un recorregut pel qual discorren totes les carreres de l’esdeveniment i, segons la UCI, encara s’està buscant informació sobre com va tenir lloc el contratemps. L’organisme va confirmar hores abans de conèixer la fatal notícia que els Mundials de carretera continuarien endavant a petició pròpia de la família de Muriel Furrer, una prometedora corredora especialista en les proves de carretera, de muntanya i ciclocròs.

Temes:

Bicicletes Arran