Festassa del Barça per celebrar Marta Torrejón (10-1)

Marta Torrejón celebrando su tanto ante el Granada

Marta Torrejón celebrando su tanto ante el Granada / EFE

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hi ha persones a qui no estarem mai prou agraïts pel que han fet per nosaltres. Hi ha gent que és suport, que és seguretat. Per al Barça, és Marta Torrejón. La catalana no només és emblema del club, més enllà d’equips o seccions, sinó que és aquella persona que sempre hi és, encara que de vegades no ens n’adonem.

Amb aquesta presència de líder, tot i que sense voler ser protagonista. En va veure arribar moltes. Com Ewa Pajor, nova estrella blaugrana, que ha arribat al Johan per enlluernar a tothom amb gols i desimboltura. Contra el Granada (10-1) va marcar tres gols. Torrejón també en va veure moltes d’altres que se n’anaven, una decisió que per a ella encara queda lluny. Fins aleshores, el Barça pot continuar disfrutant-ne. I ho va voler celebrar d’una manera especial. Amb un gol. Alexia va celebrar el gol gairebé més que el seu, que va arribar al cap de pocs minuts. Amb una primera part d’escàndol, el Barça va encarrilar la victòria.

Marta Torrejón ha vist molts Barçes. El que es construïa, el que perdia contra gegants a Europa, el que va crear una estela per seguir i el que ara ha començat una era. Alhora que Pajor firmava un hat-trick, Fridolina Rolfö, Caroline Graham Hansen i Aitana Bonmatí es van afegir a la festassa blaugrana.

Barcelona: Cata; Rolfö (Brugts, m. 72), Mapi, Torrejón, Engen, Ona (Jana , m. 60); Vicky (Aitana, m. 60), Walsh, Alexia, Graham, Ewa Pajor (Kika, m. 72), Pina (Martina, m. 78).

Granada: Laura; Postigo, Jujuba (Pérez, m. 61), Álvarez, Alexia; Carrión (Mingueza, m. 64), Miku Ito (Iribarren, m. 72); Pérez (Carrasco, m. 77), Requena (Arana, m. 61), Ornella.

Notícies relacionades

Gols: 1-0 (m. 2) Pajor; 2-0 (m. 35) Torrejón; 3-0 (m. 44) Alexia (p); 4-0 (m. 46) Cristina Postigo (pp); 5-0, (m. 48) Pajor; 5-1 (m. 55) Ornella; 6-1 (m. 60) Rolfö; 7-1 (m. 66) Graham Hansen; 8-1 (m. 69) Pajor; 9-1 (m. 78) Aitana; 10-1 (m. 93) Alexia (de penal).

Àrbitre: Alicia Espinosa Ríos.