El Girona sua per guanyar un punt contra el Celta i perd a Romeu

Míchel, el técnico del Girona, preocupado en la banda de Montilivi durante el encuentro contra el Rayo Vallecano. / Efe

1
A. G.

El Girona ha perdut la frescor i l’exuberància de la campanya passada, quan totes les monedes que llançava a l’aire queien cara. Ara tot costa més. On abans fluïa la inspiració i els engranatges semblaven permanentment engreixats, en aquests moments el joc de vegades avança grinyolant. I guanyar costa moltíssim.

Davant el Celta va estar prop del triomf, però, quan faltaven 10 minuts per al final, Iago Aspas, el superheroi de Balaídos, en el seu partit 501 a Primera, va ofegar amb una rematada quirúrgica el quadre català, que va sentir la carícia de la victòria després del gol de Yangel Herrera. Un empat potser agredolç, però gens injust (1-1).

"Ha sigut un partidàs. Ells han dominat aquí tots els equips. Me’n vaig content pel rendiment, però no pel resultat. Sense pilota patim, però hem aconseguit defensar bé i defensar aquest Celta no és fàcil", va analitzar Míchel.

El madrileny es troba en un procés de reconstrucció, dirigint un equip parcialment nou. A la banda s’ha d’escridassar més del que acostuma a fer, ell que no és un tècnic gaire contingut.

Oriol Romeu es va esquinçar el múscul de la cama dreta abans del primer quart d’hora. Míchel va alertar després del partit que temia que fos una baixa de llarga durada. També es va retirar amb molèsties Daley Blind, tot i que el seu cas no sembla tan greu.