EL PARTIT DE MONTJUÏC

Flick confirma la reaparició de De Jong contra el Young Boys

«Jugarà 10, 20 o 45 minuts. És una molt bona notícia que ja estigui amb nosaltres per ajudar els joves», va comentar el tècnic del Barça.

Frenkie de Jong, incorporado ya al grupo, en la sesión de este viernes.

Frenkie de Jong, incorporado ya al grupo, en la sesión de este viernes. / Javi Ferrándiz

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No hi ha res que alteri, almenys fins ara, el pla de Hansi Flick. Així va passar amb la primera derrota en la Champions contra el Mònaco, que no va condicionar el seu plantejament. Ara, després de caure a Pamplona (4-2), el tècnic s’enfronta avui al seu debut europeu a Montjuïc davant el modest Young Boys, l’anònim equip suís sacsejat per l’Aston Villa (0-3) en el seu debut. Nit prevista perquè Frenkie de Jong, que està lesionat des d’abril, reaparegui a Europa. "Jugarà 10, 20 o 45 minuts. És una molt bona notícia que ja estigui amb nosaltres per ajudar els joves al vestidor", va dir el tècnic alemany.

Flick ja va pensar dissabte en aquest duel abans fins i tot que a la Lliga, prioritzant el descans dels seus jugadors –va asseure a la banqueta Lamine Yamal i Raphinha-, segur que no pot tornar a fallar en la Champions si no vol complicar-se la vida. "Si hem de tornar a guanyar-nos el respecte, ho farem. Soc optimista. L’equip està jugant bé i ho pot continuar fent", va dir el preparador, convençut que aquesta ensopegada a Pamplona no l’inquieta gaire.

És fonamental el partit d’avui perquè el projecte no entri en turbulències. Per això el seu pla a Pamplona va ser més pensant en el Young Boys, assumint el risc que corria. Li va sortir malament i es va declarar culpable. Però ni aquesta caiguda a Pamplona, de la qual ni Madrid ni Atlètic van treure gran profit amb el seu empat en el polèmic derbi dels encenedors, frena el pla traçat per Flick, en el qual entra el retorn de De Jong.

Notícies relacionades

Lesionat des de l’abril –va patir el seu tercer problema al turmell dret-, el migcampista neerlandès està preparat ja per reincorporar-se a l’equip just ara que ve l’aturada d’octubre a causa dels compromisos de les seleccions. Queden abans el partit d’avui i després el viatge a Vitòria per enfrontar-se a l’Alabès (diumenge 6, 16.15 h) i després dues setmanes lliures abans d’una setmana diabòlica: Sevilla (diumenge 20 octubre, 21.00h ) i Bayern (dimecres 23, 21.00 h) a Montjuïc. Això sera el pròleg del clàssic al Santiago Bernabéu: diumenge 26, 21.00 h ).

El tècnic del Barça, per cert, no va voler analitzar els fets del derbi madrileny. "No ho vaig veure. No sé què va passar exactament. S’ha d’identificar la gent que tiri coses i sancionar-los. Cal recolzar els equips, és l’únic que puc dir", es va limitar a comentar.