GALA AL WORLD TRADE CENTER

Teresa Perales, guardonada en els Premis Woman Sport

La karateka Sandra Sánchez, la marxadora María Pérez i les campiones olímpiques de waterpolo també van ser reconegudes pel seu èxit a París.

Teresa Perales, guardonada  en els Premis Woman Sport
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La IV Edició dels Premis de la Dona en l’Esport, organitzada per la revista Woman i el diari Sport, dues capçaleres de referència de Prensa Ibérica, va tornar a donar visibilitat a aquelles dones dins del món de l’esport que lluiten cada dia per obtenir èxits, buscar la igualtat respecte a l’esport masculí i mostrar que el poder de l’esport femení és infinit.

El premi principal va ser atorgat a la incombustible Teresa Perales, nedadora paralímpica que ha sumat 28 medalles igualant el mític Michael Phelps quant al nombre de guardons en uns Jocs. Altres premiades de la nit van ser d’igual envergadura: les campiones olímpiques Sandra Sánchez, karateka, i Marta Pérez, marxadora, així com l’equip espanyol femení de waterpolo, també medalla d’or a París.

En l’acte, celebrat en aquesta ocasió al World Trade Center de Barcelona, va comptar amb la presència, entre d’altres, del nou conseller d’Esports, Berni Álvarez, i del secretari general de l’Esport, Abel García. El president de Prensa Ibérica, Javier Moll; la vicepresidenta, Arantza Sarasola; el conseller delegat, Aitor Moll, i la directora editorial, Ainhoa Moll, tampoc es van perdre la gala.

Notícies relacionades

Visibilitat a les dones

La vicepresidenta de Prensa Ibérica va destacar en el seu discurs l’esforç dels mitjans del grup per promoure la igualtat de gènere, "proporcionant informació, publicant reportatges de caràcter humà, denunciant determinades situacions, conscienciant els ciutadans i, fins i tot, educant les noves generacions". Així va explicar també Arantza Sarasola el caràcter d’aquests premis. "Són fruit de l’impuls i la filosofia que comparteixen un diari esportiu i una revista de moda en el seu desig de donar visibilitat a les dones que sobresurten i avançar en la igualtat d’oportunitats, també en l’esport, entre homes i dones. Creiem, humilment, que podem ajudar a canviar les coses per avançar cap a una societat amb més igualtat". I va destacar: "L’eclosió de l’esport femení espanyol ha coincidit en el temps amb una sensibilitat cada vegada més gran a favor de la igualtat. Que ningú pensi que això és casualitat. L’esport femení és motor d’igualtat".