Jo no xiularé Darder

Sergi Darder, durante su etapa en el Espanyol.

Sergi Darder, durante su etapa en el Espanyol. / Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

I no ho faré perquè va donar molt pel club, els gols que va marcar els va celebrar com ningú, perquè ho va passar malament pel club, perquè va dir NO al Barça per no fer mal al club, perquè va sentir la samarreta, però sobretot perquè quan va marxar va fer el que haguéssim fet el 99,9% dels periquitos mortals, que és abandonar el vaixell al comprovar que l’absència de projecte era l’únic projecte de club. ¿Lícit?

¿Com que lícit? Sense cap mena de dubte. Imagini’s que vostè està treballant en una companyia de transports i des de dalt li diuen que el propietari espera una oferta per vendre l’empresa i que de moment la inversió serà mínima... ¿Vostè què hauria fet? ¿Quedar-se per l’empresa o buscar una altra oportunitat? No oblidem mai que el club és de Chen i la il·lusió és nostra. Si els periquitos ens haguéssim espavilat a temps, Dani no l’hauria venut. Fàcil.

Tornant al meu homònim: la d’aquest dissabte no serà una tarda fàcil, sabent que no ha de descarregar mil quilos de gel al port de Barcelona. No serà fàcil... Des del futbol, és clar. Entrarà a l’estadi, saludarà els empleats, es vestirà de curt, escalfarà, sentirà xiulets quan soni el seu nom per megafonia, etcètera. Home, només li demano que si marca un gol no faci la volta olímpica a l’estadi mentre fa petons a la samarreta. No ho farà. Bé, el millor serà que no marqui ni ell ni cap illenc.

Notícies relacionades

Jo no xiularé Darder. I per a qui pugui pensar-ho, que això és molt nostre, no és un article a l’ús típic d’"Amic Sergi, llegeix-te EL PERIÓDICO, que et faré un vestit a mida". És més: no he pres ni un cafè amb aquest tio, i no l’he vist fora del terreny de joc. O sigui, que ni ens coneixem ni ens devem un sopar. Em cau bé, com em cau bé Joan Garcia, a qui tampoc conec de res.

Per això, jo aplaudiré quan per la megafonia soni el nom del meu homònim pel que ens ha donat i no malgastaré ni un sol esforç a xiular Darder. Els utilitzaré per animar el meu equip, que bona falta ens fa.