TEMPS AFEGIT

Tornen Ansu i De Jong amb Szczesny a la llotja

Flick recupera nous efectius i descobreix un Iñigo golejador i assistent. Els seguidors del Young Boys van encendre 19 bengales.

Tornen Ansu i De Jong amb Szczesny a la llotja
2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tenia un lloc reservat a la quarta fila de la llotja. De moment, és un convidat vip. Quan el Barça ho anunciï oficialment, es convertirà en membre del club. Llavors el seu lloc ja no serà a la grada, sinó a la gespa, i la ubicació no la decidirà el departament de protocol, sinó Hansi Flick: la porteria o la banqueta.

Wojciech Szczesny començarà a entrenar-se sol, perquè els seus companys tindran dos dies de festa. "S’ho mereixen", va dir Hansi Flick sobre el premi que els va concedir. El tècnic, el nom del qual va corejar la grada, va esbossar una lleugera crítica –"cal començar els partits una mica més forts i ser més encertats amb la pilota", va dir– però va expressar la seva felicitat per la golejada, que pot ser rellevant en els futurs empats a punts de la classificació.

Primerenc Iñigo

La nit es va encarrilar aviat, amb Iñigo marcant el seu primer gol al Barça, el primer de la temporada de cap de l’equip, i assistint Lewandowski, i Flick va poder brindar la reaparició de jugadors tan necessitats de minuts com de confiança i de carinyo.

És el cas de Frenkie de Jong, que va ser aplaudit quan va sortir a escalfar, a diferència del Gamper, en el qual va sentir xiulets. O el d’Ansu Fati, que s’ha vist relegat a ser l’últim davanter, amb només dos miserables minuts a Mònaco com a bagatge. I no va jugar de davanter en la seva reaparició, sinó d’interior esquerre. Va substituir Pedri i va ocupar el seu lloc d’interior esquerre. "No volia posar Frenkie tan aviat", va argumentar sobre la posició d’Ansu Fati, lluny de l’àrea, on es va convertir en el golejador més jove de la història. Un rècord que no ha pogut batre Lamine Yamal, que només ha pogut convertir-se en el segon més precoç de la competició.

Van coincidir una estona al camp. Fins que en la segona tanda de substitucions, Hansi Flick va retirar Lewandowski i Lamine Yamal i va entrar De Jong, "molt feliç per la victòria, per tornar a jugar i perquè l’afició m’ha aplaudit", va dir el neerlandès, després de confessar que havia passat "mals moments" a causa de la seva llarga lesió.

Qui va continuar al camp va ser Koundé, l’incombustible. El tècnic va rellevar Iñigo perquè debutés Andrés Cuenca, un altre juvenil de 17 anys.

Notícies relacionades

Càntics de Flick i Iniesta

Feliç estava Cuenca i feliç estava la grada, cantant a l’espera de més gols. Es va corejar fins i tot el nom d’Andrés Iniesta, en record a l’anunci de la seva retirada. Va caure un altre gol, del Young Boys, que va ser celebrat i corejat per la seva nombrosa afició. Alegria que va tallar de soca-rel la revisió del VAR. El seu comportament festiu minuts abans sortirà car. Els seguidors suïssos, tan inofensius, van encendre 19 bengales a la grada que van ocupar. L’artifici va denunciar l’artifici dels escorcolls perquè colessin objectes prohibits que suposaran una forta multa.

Temes:

Conca Ansu Fati