Bagnaia torna a guanyar tot i les remuntades de Jorge Martín i Marc Márquez

Marc Márquez, a la derecha, aplaude a Pecco Bagnaia, vencedor en Motegi, en el podio de Japón.

Marc Márquez, a la derecha, aplaude a Pecco Bagnaia, vencedor en Motegi, en el podio de Japón. / ALEJANDRO CERESUELA

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Pecco Bagnaia va fer doblet a Motegi, Japó, guanyant dissabte i diumenge, i retallant-li 11 punts al líder del mundial, Jorge Martín que, sortint des de l’11a plaça, va acabar enganxat al bicampió. Després d’ells, Marc Márquez, que havia sortit de la tercera fila, va tancar el podi amb una altra de tremenda remuntada.

La sortida, que va tornar a ser impressionant de Bagnaia, va consolidar la seva vuitena victòria de la temporada, xifra molt, molt espectacular, ja que no s’aconseguia des que ho fes Márquez el 2019. L’altra cara de la moneda la va patir Pedro Acosta, que va tornar a ser el principal protagonista, per malament. El de Múrcia havia promès no tornar a equivocar-se, però se’n va anar a terra de nou i va perdre tota opció de guanyar el seu primer Gran Premi.

Notícies relacionades

Plovisqueig final

Tot i el plovisqueig, que va fer acte de presència a falta de 15 voltes, cap pilot va optar per aprofitar la bandera blanca per canviar a la moto de pluja. Bagnaia va acabar suportant la pressió del de San Sebastián de los Reyes i Márquez la de Bastianini. Martín, viatjarà d’aquí a 15 dies a Austràlia amb 10 punts d’avantatge sobre Pecco.