El Barça torna a lluir-se contra el Madrid CFF en un duel amb polèmica

Keira Walsh y Alexia Putellas se felicitan durante el partido contra el Madrid CFF. / FCBARCELONA

1
Begoña González

La golejada contra el Madrid CFF amb què el Barça va consolidar el seu lideratge en la Lliga F es va gestionar i segellar en la segona part (1-8). Els gols de Walsh (2), Pajor, Vicky, Alexia, Engen, Batlle i Jana van capgirar un marcador que, al descans, es decantava per les jugadores locals pel controvertit gol de la sèrbia Allegra Poljak en una jugada en què la col·legiada va obviar que la pilota havia sortit dels límits del camp.

En aquesta primera meitat, les jugadores de Pere Romeu no van combinar bé i un altre error de la col·legiada Amy Peñalver va evitar que l’empenta de Cometti sobre Hansen acabés en penal.

Després del descans, Walsh va empatar i Pajor, tot just dos minuts després, va situar el Barça per davant del marcador. Des d’aleshores, el festival va ser constant. Vicky López va marcar el tercer davant la seva exafició, Alexia va segellar el quart en el seu primer gol en jugada del curs i Walsh Engen, Batlle i Jana Fernández van completar l’1-8.