El partit del bernabéu

El Madrid tomba el Vila-real i tem una greu lesió de Carvajal

Dos cacaus van donar el triomf a l’equip blanc. Valverde i Vinícius van segellar una victòria molt cara perquè en el temps afegit va caure lesionat el lateral, que va marxar plorant.

El Madrid tomba el Vila-real  i tem una greu lesió de Carvajal
2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Luka Modric ha recollit la batuta de Toni Kroos i en aquest Madrid afrancesat (amb quatre gals), el croat és el que dirigeix la partitura blanca. Si Luka va portar el tempo, Valverde, l’hereu del 8 de l’alemany, toca el tambor i Vinícius la trompeta. I davant el Vila-real dos puntades del charrúa i el brasiler van decidir ahir un xoc en el qual Ancelotti va acabar content amb el que va veure a la gespa, tot i que se li va gelar el somriure al veure sortir, en llitera i plorant, Dani Carvajal, que es temia el pitjor amb una greu lesió al genoll dret quan va anar a buscar la pilota en el temps afegit amb Yeremi Pino.

Excel·lents van estar Camavinga i Vinícius, notables van ser les actuacions de Vinícius i Modric, Bellingham progressa adequadament i Mbappé necessita millorar. El Vila-real, per la seva banda, va passar amb tebiesa per Chamartín, s’esperava més ullal d’un submarí que va fer aigües. La mala notícia per a Ancelotti van ser les lesions de Vinícius, a l’espatlla, que va abandonar pel seu propi peu la gespa. No va ser així amb Carvajal, que tot just impactar amb el cos de Pino va començar a plorar amagant-se amb les seves mans a la cara, conscient de la gravetat del que estava patint.

Retorn al 4-4-2

Aquesta lesió, que deixaria al Madrid sense el seu capità, potser durant molts mesos, va eclipsar tot el que havia passat abans. Va Carletto a voltes amb la pissarra i sembla que el dibuix que més el satisfà, o el que menys maldecaps li dona, és el 4-4-2. Per quart partit consecutiu va apostar per aquest sistema per parapetar-se contra un bon rival: el Vila-real de Marcelino.

Però no era un 4-4-2 qualsevol, tenia matisos que van ajudar a quadrar el puzle perquè retardava a un Tchouaméni que li convenç més de central i amb el qual guanya sortida de pilota i, sobretot, tornava a aparèixer Modric, futbolista determinant avui en aquest Madrid que camina afinant la melodia. Alhora, la presència de Luka dona vol a un Bellingham que Carletto també mira de recuperar.

Però aquesta aposta causa necessàriament una víctima col·lateral, un davanter del trident. En aquest cas, i es repeteix perquè ja va passar a Lilla, el damnificat era Rodrygo. Goes perd pes a la pissarra en favor de la BMV. No és rotar el que fa el Madrid. Busca un vestit que li quedi bé i sembla que a Ancelotti li resulta més còmode un de clàssic, amb dos a dalt i Jude arribant des del darrere, que l’esmòquing que lluïa amb tres davanters i l’anglès a la seva esquena.

Així va guanyar el partit, però va perdre Carvajal, que va marxar del camp plorant.

Reial Madrid 2 - 0 Vila-real

REIAL MADRID: Courtois; Carvajal, Tchouaméni, Rüdiger, Mendy; Modric, Valverde, camavinga, Bellingham; Mbappé, Vinícius. Tècnic: Carlo Ancelotti. Canvis: Militão per Camavinga (m. 71); Rodrygo per Mbappé (m. 71); Güler per Vínicius (m. 80); Lucas Vázquez per Modric (m. 92).

VILA-REAL: Comte; Femenía, Albiol, Logan Costa, Cardona; Comesaña, Parejo, Pape Gueye, Baena; Pépé, Barry. Tècnic: Marcelino García. Canvis: Ilias per Pépé (m. 68); Bailly per Albiol (m. 68); Yeremi Pino per Baena (m. 68); Terrats per Parejo (m. 79); Juan Bernat per Cardona (m. 86).

GOLS: 1-0 (m. 14), Valverde; 2-0 (m. 73), Vinícius.

Notícies relacionades

ÀRBITRE: Cuadra Fernández (balear).

TARGETES: Kiko Femenía (m. 33).

Temes:

Luka Modric