SIS PARTITS SENSE GUANYAR

Un "necessitat" Girona rep un Athletic amb la baixa de Nico Williams

L’equip de Míchel no venç des de la seva visita el Sánchez Pizjuán (0-2) de l’1 de setembre passat. Acumula quatre derrotes i dos empats.

Un "necessitat" Girona rep un Athletic amb la baixa de Nico Williams
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No és la pitjor ratxa del Girona de Míchel. Fa sis partits consecutius (quatre derrotes i dos empats) que no guanya. Però no és la pitjor perquè en la temporada 2022-23, ja en Primera Divisió, i per aquesta mateixa època –el setembre i l’octubre-, l’equip va encadenar fins a set partits seguits sense vèncer encaixant quatre derrotes i només sumant tres empats. "Necessitem guanyar, necessitem rendiment, rendiment, rendiment... Necessitem un partit top", va explicar ahir el tècnic de Vallecas hores abans d’enfrontar-se a l’Athletic, que arriba a Montilivi amb la notable absència de Nico Williams, afligit d’una lesió muscular que el va deixar a Bilbao.

Míchel està entossudit a buscar una sortida al túnel fosc en què està submergit des d’inicis de setembre. "És un moment molt bo i, a més, és el millor partit perquè l’Athletic és un dels millors equips en la pressió a dalt i en la pressió després de pèrdua", va dir.

Notícies relacionades

Sense Tsygankov, sense Portu

Exigeix el tècnic del Girona els seus jugadors valentia per evitar caure en aquesta intranscendent passada horitzontal que tan car els va costar en aquests fatals 20 minuts de la primera meitat davant el Feyenoord. Ho ha de fer sense Tsygankov, cinc setmanes de baixa, i sense Portu, amb molèsties al turmell. "La nostra vitamina és la Lliga, hem de mirar la cara del rival", va assenyalar.

Temes:

Bilbao Girona