El Barça suma una treballada victòria en la visita al Laguna Tenerife (91-95)

El base del Barça Thomas Satoransky (d) intenta superar al brasileño Marcelinho Huertas, del Laguna Tenerife, durante el partido de la liga ACB que Laguna Tenerife y Barça disputan este domingo en el Pabellón Santiago Martín de La Laguna (Tenerife).

El base del Barça Thomas Satoransky (d) intenta superar al brasileño Marcelinho Huertas, del Laguna Tenerife, durante el partido de la liga ACB que Laguna Tenerife y Barça disputan este domingo en el Pabellón Santiago Martín de La Laguna (Tenerife). / EFE/Ramón de la Rocha

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça de Joan Peñarroya va pujar un esglaó en la consolidació del seu nou projecte amb una laboriosa victòria (91-95) en una pista tan complicada com és la del Laguna Tenerife. Van haver de lluitar fins al cop de botzina els blaugrana, que van anar de menys a més, malgrat que van entrar en l’últim minut amb 11 punts de renda (82-93), després de dos triples consecutius d’Abrines. Nou punts seguits de l’alemany Krämer van minar la renda.

Notícies relacionades

Els 22 punts de Laprovittola, el bon paper de Satoransky (12) i els 14 triples de l’equip van permetre al Barça continuar invicte, al costat de l’Unicaja, després de tres jornades.

La Penya, mentrestant, va caure a Saragossa en la pròrroga (96-95), quan guanyava per 78-85 a falta de 39 segons del temps reglamentari. Qui no va fallar va ser el Baxi Manresa, que va superar amb solvència (79-58) el Gran Canària, que arribava invicte al Nou Congost.