La Kings League fitxa un excàrrec de l’NBA de conseller delegat

L’emprenedor i inversor francès Djamel Agaoua té l’encàrrec de liderar l’expansió internacional de la competició de Gerard Piqué.

Djamel Agaoua, el nuevo consejero delegado de la Kings Leagu

Djamel Agaoua, el nuevo consejero delegado de la Kings Leagu / Kings League

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

Gerard Piqué ja té home fort per pilotar la seva ambició que la Kings League es converteixi en un fenomen internacional. Aquesta lliga de futbol coneguda per haver creuat l’esport amb el món dels streamers i la creació de continguts digitals ha fitxat l’empresari francès Djamel Agaoua com a nou conseller delegat. Es tracta d’un emprenedor en sèrie i inversor que ha dirigit la filial europea i a l’Orient Mitjà de l’NBA, i, com a tal, a encarregar-se de la possible creació d’una versió europea de la lliga de bàsquet nord-americà. En la Kings League, la seva principal missió serà similar, però a la inversa: portar-la d’Espanya al món sencer.

Notícies relacionades

La competició, que ja supera lligues esportives més tradicionals en visualitzacions online, havent arribat a sumar més de 3,7 milions d’espectadors en moments pic, ja ha celebrat una primera contesa mundial el maig i el juny d’aquest any. Considerada un èxit, la Kings League planeja ja tornejos d’aquest estil a nivell europeu, així com al Brasil, a Amèrica del Nord, a l’Orient Mitjà i Àsia, entre final d’aquest any i el següent. La primera serà a Itàlia.

"La trajectòria de creixement de la Kings League ja ha superat totes les expectatives, però això és només el principi, ja que continuem revolucionant l’esport i connectant amb les nostres audiències", apunta Piqué, com a creador d’aquesta lliga, en un comunicat. "Djamel aporta experiència en l’escalabilitat d’un negoci a nivell global, fonamental per accelerar la nostra expansió", hi afegeix.