CITA a MONTILIVI

El Girona rep la Reial amb una allau de baixes

Míchel es lamenta de l’infortuni de l’equip català, que perd vuit jugadors contra els donostiarres abans d’afrontar 7 partits en 21 dies.

El Girona rep la Reial  amb una allau de baixes
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Girona paga la falta de costum d’afrontar un calendari tan comprimit i exigent, amb la inclusió de la Champions League i les convocatòries dels seus internacionals i s’enfrontarà contra la Reial Societat amb vuit lesionats.

"Estic preocupat", va confessar Míchel per l’acumulació de desgràcies. Esperava recuperar efectius durant l’aturada i, en canvi, ha augmentat la llista de lesionats. La preocupació per l’estat físic dels futbolistes s’agreuja pels 7 partits que disputarà el Girona en 21 dies.

L’últim comunicat mèdic va incloure Yaser Asprilla, que va tornar de Colòmbia amb un esquinç al turmell esquerre i Bryan Gil, amb la mateixa lesió, que li va impedir anar amb la selecció. Míchel confiava que estaria a punt. "Això és mala sort", va lamentar Míchel, que no té tres dels quatre extrems. Viktor Tsygankov també està lesionat. Només aguanta Arnaut Danjuma. O improvisa un altre extrem o recorre a un jugador del filial o canvia de sistema.

Cinc a la infermeria

Notícies relacionades

Pau López, el porter suplent, pateix un edema ossi a la mà dreta i John Solís, amb una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, estarà quatre setmanes fora. La infermeria de Montilivi ja tenia diversos inquilins. Oriol Romeu i Daley Blind van ser els primers i després va entrar-hi Tsygankov, el 4 d’octubre, tots amb ruptures musculars, més Portu, operat del turmell dret durant l’aturada.

"Se’m fa molt difícil pensar que pugui alinear Iván Marín i Yangel Herrera en els set partits, és impossible", deia el tècnic davant la necessitat de dosificar alguns dels titulars fixos, obligats per les absències a acumular més minuts dels que dicta la prudència.. "Tinc un staff top i fem tot el possible perquè els jugadors estiguin en les millors condicions, però el futbol és així de capritxós i ens ha tocat tenir moltes lesions juntes", va lamentar l’entrenador madrileny.

Temes:

Girona Champions