La ciutat italiana de Torí es perfila com a sortida de la Vuelta 2025

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

La premsa italiana situa amb força la sortida de la pròxima Vuelta a Espanya a la ciutat de Torí, cosa que suposarà la segona vegada de forma consecutiva en què la prova parteix des de l’estranger. L’agost passat la prova es va iniciar a Lisboa. L’organització encara no ha confirmat el lloc des d’on s’iniciarà la carrera i espera fer-ho de forma oficial en els primers dies de novembre, segons ha pogut confirmar aquest diari.

Notícies relacionades

La regió de Piemont, segons les fonts italianes, ha invertit un total de set milions d’euros a acollir almenys tres dies la ronda espanyola. Curiosament, el lloc de la sortida seria el mateix, als afores de Torí, tot i que amb un pas dels ciclistes per la capital piemontesa, que va acollir aquest any el naixement del Giro destrossat de forma magistral per l’absolut domini de Tadej Pogacar, que ja ha avançat el seu interès a participar en la carrera espanyola el 2025.

El calendari oficial de la Unió Ciclista Internacional (uci) situa l’inici de la ronda espanyola per al dissabte 23 d’agost. No està previst avançar l’inici de la prova.