FUTBOL

Manolo vol "donar la cara" arran dela debacle de Bilbao

L’Espanyol rep aquesta nit el Sevilla abans del derbi contra el Barça. «Hem de sortir a morir a casa, no tenim cap més opció», avisa el tècnic periquito.  

Manolo vol "donar la cara" arran dela debacle de Bilbao
2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Sis dies després de patir una patacada a Bilbao, l’Espanyol torna a casa amb la intenció de reaccionar contra el Sevilla. El calendari s’aixeca per als periquitos, que s’enfrontaran amb el Barça i el Girona en les seves pròximes sortides. Una ensopegada a casa contra els andalusos encendria les primeres alarmes d’un equip que ha competit de meravella durant tot el campionat excepte en el primer duel a Valladolid i l’últim a San Mamés.

"Tenim moltes ganes que arribi el partit. Volem ser competitius. L’equip donarà la cara, com ha fet sempre", va dir ahir Manolo González, conscient que la vida dels blanc-i-blaus depèn de la seva resposta a Cornellà. "És vital treure victòries a casa i pujar el nivell fora. Al nostre estadi hem de ser fiables. Cal sortir a morir, no tenim cap més opció. Són finals. S’ha de guanyar com sigui".

"Soc molt guanyador"

Davant l’espera el seu col·lega García Pimienta, amb el qual ha coincidit en altres categories. "Me n’alegro molt per la seva trajectòria, se l’ha guanyat. Tant al Barça com al Las Palmas. Ha demostrat amb números que és un bon entrenador. El Sevilla ha millorat molt des de l’inici, tenen un gran potencial", va apuntar el tècnic periquito, que ha tingut dies complicats després del fiasco sofert contra l’Athletic. "Ho porto malament, passo setmanes de merda quan perdo. No m’ha agradat mai. Dono voltes al partit i l’analitzo bé. Soc molt guanyador".

El quadre català obrirà avui la jornada 11 amb dos punts per sobre del descens i a dos punts també del Sevilla, que encara no ha guanyat fora de casa. Tres empats i dues derrotes és el balanç del bloc andalús lluny del Pizjuán, mentre que l’Espanyol persegueix el seu quart triomf com a local.

Rayo, Alabès i Mallorca van perdre aquest curs a l’RCDE Stadium, que ha de ser una carta clau per a la permanència. "Estem amb ràbia. Volem anar-nos-en a casa amb el cap ben alt. Pots guanyar, empatar o perdre, però ningú espera que no donem la cara. Això ha de ser una senya d’identitat, és innegociable", va remarcar Manolo.

La Curva RCDE, d’altra banda, protestarà avui contra els "horaris infames" intersetmanals i deixarà buits els sectors de la seva grada fins al minut 12. "Volem recordar que el futbol no és un esdeveniment lucratiu, el futbol és per als aficionats i amb aquests horaris se’n dificulta l’assistència", va explicar el grup.

Notícies relacionades

ESPANYOL - SEVILLA 

21 hores Gol / Movistar