Els punts de Punter alleugen el Barça per batre (90-83) el Villeurbanne

Kevin Punter se eleva por encima de sus rivales para lanzar a canasta.

Kevin Punter se eleva por encima de sus rivales para lanzar a canasta. / FCB

1
Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

El pes de l’absència de Nico Laprovittola al Barça es va començar a notar. El van recordar els seus companys amb samarretes d’homenatge i amb els primers triples, que van trigar a arribar, simulant un ganivet entre les dents, i el van enyorar durant els 40 minuts, tot i que van acabar celebrant una victòria (90-83) que estronca una mica la ferida. Curada lentament i pacientment a través dels punts de Kevin Punter (20) i una urgència en defensa que van forçar errors decisius del Villerbaunne.

Llarg se li va fer el partit al Barça, que no es va posar per davant fins que faltaven 1.43 minuts per al descans. Fins que va entrar Àlex Abrines i va marcar tres triples seguits. El desordre blaugrana semblava que s’acabava en el tercer quart, quan es va posar cinc amunt (52-47), però aquest avantatge no es va repetir fins al 86-81 i el 88-83 a falta de 27 segons, que blindava el triomf. Maledon i De Colo van tirar per terra la brillant tasca que estaven firmant.