Topuria defensa a Abu Dhabi el títol mundial contra Max Holloway

Ilia Topuria vs Max Holloway en UFC 308

Ilia Topuria vs Max Holloway en UFC 308 / UFC

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

"El noquejaré en 10 segons si es planta al mig de l’octàgon. Podreu veure els 10 millors segons de la història de l’UFC", va dir Ilia Topuria al canal de YouTube d’Álvaro Colmenero. Des que va firmar amb l’UFC el 2020, El Matador es manté invicte i avui defensa per primera vegada el seu cinturó de campió mundial de pes ploma a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs Units, davant l’excampió Max Holloway.

Amb la seva habitual confiança, Topuria ja dona per fet el seu rècord de 16-0. "Les medalles es guanyen a l’entrenament, a la baralla s’hi va per recollir-les. I jo dissabte recolliré el que és meu", afirma el lluitador. "En cada combat adquireixo noves habilitats. Se’m veurà molt més professional que l’última vegada. No hauré de mostrar paciència perquè el combat acabarà molt abans del que tots es pensen", va dir l’hispanogeorgià, que parteix com a favorit en les apostes, amb una quota d’1,36 per guanyar la baralla.

El hawaià Holloway, amb un rècord de 26-7, és excampió de la disciplina de les 145 lliures. "És un lluitador de molt volum que treballa cansant l’oponent. No és el meu cas. No estic preparat per lluitar 5 assalts, sinó 10, o, si ho vol, 15 i 20", diu Topuria.

Més tècnic

Notícies relacionades

Malgrat que tots dos són bons boxejadors, Topuria és un púgil més tècnic i amb una mica més de domini de l’espai que el seu rival. Max Blessed Holloway, per la seva banda, ostenta el rècord de més cops significatius connectats en la història de l’UFC, per sobre dels 3.000, però també és el lluitador que més cops significatius ha rebut malgrat no haver sigut mai noquejat.

La promotora de Dana White, d’altra banda, ha volgut facilitar l’horari per als espectadors espanyols i ha endarrerit l’inici de la baralla fins a les onze de la nit per no coincidir amb el clàssic. El combat podrà veure’s en exclusiva a Eurosport.