FETITXISTA

Un home, acusat de llepar els peus a diverses dones sense el seu consentiment

L'individu, jutjat per amenaces i imposició sexual, té prohibit acostar-se al centre comercial on treballen les víctimes

pie

pie

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Un home està acusat de treure-li la sabata a una dona i llepar-li els dits dels peus sense el seu consentiment en un centre comercial de Toledo, al nord de l'Estat d'Ohio, als Estats Units. La víctima de l'assetjament va explicar en una cadena de televisió local que quan aquest home li va demanar que li ensenyés la sabata i li va començar a llepar els dits ella “estava paralitzada i no sabia què fer” i va demanar a la seva filla que truqués a la policia.

Joseph Jones ha comparegut aquest dimarts en un tribunal acusat d'amenaces i imposició sexual pels fets comesos el desembre passat, segons recull l'agència de notícies Associated Press. Els documents presentats demostren que l'acusat també va besar la galta de l'empleada de l'establiment.

DECISIÓ DEL JUTGE

Notícies relacionades

El jutge, que ha ordenat el control electrònic de l'individu, li ha prohibit posar-se en contacte amb les dones que van demanar protecció. També té prohibida l'entrada al centre comercial i ha de presentar-se als jutjats d'aquí dues setmanes.

Després de conèixer-se aquest incident, dues dones que treballen a la mateixa botiga han declarat que el mateix home els va treure les sabates i els va fer un massatge als peus sense el seu permís permís el juliol passat.