FIGURA INEXISTENT

¿On és el pare d'Andy, el nen de 'Toy Story'?

Les xarxes socials especulen amb el fet que el progenitor del propietari de les joguines no surt ni anomenat en cap de les tres pel·lícules de la saga

toy-story-5

toy-story-5

1
Es llegeix en minuts

Una onada de teories han sorgit recentment sobre la pel·lícula d’animació Toy Story. En concret, les hipòtesis s’han centrat en el pare d’Andy, que brilla per la seva absència. Davant l’escassetat d’informació oficial sobre aquesta figura, milers d’internautes s’han llançat a les xarxes per aventurar la seva història i explicar el perquè de la seva injustificada omissió. Una d’aquestes teories afirma que no apareix perquè es va divorciar de la seva mare. Una altra, que va desaparèixer abans que la història que s’explica comencés.

 

   

La proliferació d’aquestes falses suposicions ha permès al crític de cine Mike Mozart viralitzar per la xarxa la seva pròpia versió sobre aquesta figura d’animació. Mozart afirma que el cap de Pixar, Joe Ranft, li va explicar, abans de morir el 2005, la suposada verdadera història. Segons aquesta versió, el pare d’Andy va contraure la pòlio de petit i va haver de passar una llarga temporada a l’hospital. En aquella època, va acabar desfent-se de gairebé totes les seves joguines, però no de Woody. Més endavant, ja recuperat, es va casar i va compartir les joguines de la infància amb el seu fill. Però va recaure i la malaltia va acabar amb la seva mort. I la prova de tot plegat és que el nom escrit a la sola de la sabata de Woody té una lletra diferent del que hi ha escrit a la sola de Buzz Lightyear. 

 

Notícies relacionades

   

La hipòtesi s’ha viralitzat, tot i que ja ha sigut desmentida pel guionista de les tres primeres pel·lícules de Toy Story, Andrew Stanton.