Albert Adrià, Premi Nacional de Gastronomia al Millor Cap de Cuina
El cuiner assenyala que el guardó reconeix els seus "33 anys d'experiència"
El cuiner Albert Adrià ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de cuina. Adrià, propietari i responsable de cuina dels restaurants del Grup elBarri –Tiquets, Enigma, Hoja Santa, Niño Viejo, Pakta i Bodega 1900, quatre amb una estrella Michelin i dos situats entre els 100 millors restaurants del món– ha afirmat a aquest diari que sent que el premi és "un reconeixement a 33 anys d’ofici" i que el guardó valora "la seva maduresa".
Aquest guardó, que atorguen la Reial Acadèmia de Gastronomia (RAG) i la confraria de la Buena Mesa, reconeix l’aportació de professionals de diferents sectors a la gastronomia i s’entregarà el 25 de juny en una gala que acollirà el Museu Reina Sofia.
A més, Juan Manuel del Rey rebrà el premi com a Millor Director de Sala per la seva tasca a El Corral de la Morería (Madrid), i Rafael Sandoval, de Coque (Madrid), com a Millor Sommelier.
- Fenomen controvertit La venda de pisos ocupats prolifera a Barcelona i alimenta un ‘negoci’ paral·lel de desocupacions pagades
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- Pòdcast José Elías ho deixa clar: en què invertir per tenir rendibilitat sense riscos
- MotoGp Marc Márquez demostra el seu enorme poder als EUA
- A partir del 2 d’abril Novetats en la Renda 2024: pagament per bizum, deducció per lloguer i millora per als donatius
- Concert Califato 3/4 sedueix amb el seu folklore arribat del futur
- Conflicte La Mina reclama un pla per actuar en cas d’incidents greus
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Programa de celebració Badia apel·la a la memòria històrica per celebrar els seus 50 anys de vida
- El dret DE morir 358 persones van demanar l’eutanàsia a Catalunya el 2024