Albert Adrià, Premi Nacional de Gastronomia al Millor Cap de Cuina
El cuiner assenyala que el guardó reconeix els seus "33 anys d'experiència"
El cuiner Albert Adrià ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de cuina. Adrià, propietari i responsable de cuina dels restaurants del Grup elBarri –Tiquets, Enigma, Hoja Santa, Niño Viejo, Pakta i Bodega 1900, quatre amb una estrella Michelin i dos situats entre els 100 millors restaurants del món– ha afirmat a aquest diari que sent que el premi és "un reconeixement a 33 anys d’ofici" i que el guardó valora "la seva maduresa".
Aquest guardó, que atorguen la Reial Acadèmia de Gastronomia (RAG) i la confraria de la Buena Mesa, reconeix l’aportació de professionals de diferents sectors a la gastronomia i s’entregarà el 25 de juny en una gala que acollirà el Museu Reina Sofia.
A més, Juan Manuel del Rey rebrà el premi com a Millor Director de Sala per la seva tasca a El Corral de la Morería (Madrid), i Rafael Sandoval, de Coque (Madrid), com a Millor Sommelier.
- Xarxa elèctrica ¿Què és el zero energètic, la principal hipòtesi de l'apagada generalitzada?
- Tall del subministrament elèctric Apagada generalitzada a Espanya: ¿què ha passat amb la llum?
- Espanya, paralitzada per una gran apagada d’origen desconegut
- Xarxa elèctrica Les causes de l'apagada massiva a Espanya i Portugal
- Apagada massiva La llum també se'n va a Portugal en una apagada que afecta Europa
- Recuperació progressiva Rodalies reinicia el servei de manera gradual però sense arribar a Lleida ni Tarragona
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Apagada El Govern central redueix al mínim la causa de l’apagada per ciberatac i investiga una fallada tècnica
- Infraestructures Rodalies serà gratuït durant tota la jornada quan els trens comencin a circular
- Cues de cotxes des de la matinada a les gasolineres de Barcelona per a repostar i omplir generadors