El xef David Muñoz revoluciona les xarxes amb la seva ‘paella madrilenya’

  • La publicació ha rebut molts comentaris per part dels seus seguidors que diuen que «de paella en té ben poc»

David Muñoz, en la presentació del nou Diverxo.

David Muñoz, en la presentació del nou Diverxo. / EFE / KIKO HUESCA

1
Es llegeix en minuts

El cuiner Dabiz Muñoz, del restaurant Diverxo, ha tornat a revolucionar les xarxes socials. I ho ha fet després de penjar la imatge d’una paella que a simple vista sembla que va acompanyada de sushi. El xef diu a la publicació que porta «molls al vapor i caviar breument rostit al sarment, sofregit de bitxos fumats i brou de les espines del moll amb vi de xerès i pells de yuzu».

La imatge no deixa desapercebut a ningú i fins al moment ha rebut més de 4 mil comentaris. A la publicació anomena el plat ‘paella madrilenya’, cosa que sembla no haver agradat gaire als seguidors. De fet, un d’ells li comenta: «Digues-ne arròs a la ‘movida’ madrilenya i quedes genial. De paella en té ben poc». Ja sabem que la paella és un plat que sempre suscita molta polèmica.

Paella madrilenya de molls al vapor i caviar breument rostit al sarment, sofregit de bitxos fumats i brou de les espines del moll amb vi de xerès i pells de yuzu!!! ❌⭕❌⭕❌⭕❌⭕❌⭕ .Publicada per Dabiz Muñoz dilluns, 25 de gener del 2021