Queixes de consumidors
L’escassetat de gel arriba als bars: els glaçons valen fins a deu vegades més
¿Què passa a Espanya amb el gel? Els glaçons a la vora del desproveïment

El gel està sent tema de conversa aquest estiu a causa de l’escassetat a Espanya, cosa que fins i tot ha ocasionat algun comentari polèmic per part d’algun càrrec públic. Però l’assumpte pot donar encara més de si.
Alguns consumidors estan mostrant la seva sorpresa a les xarxes pels suplements que certs establiments arriben a cobrar per servir begudes amb gel. Una és Marina, que ha publicat a Twitter el compte d’una cafeteria en la qual li han cobrat gairebé el mateix pel gel que per un dònut.
Concretament, el tiquet assenyala un suplement d’un euro pel gel, mentre que el dònut que ha demanat té un cost d’1,15 euros. Si bé és cert que és comú cobrar un petit suplement pel gel –habitualment d’uns 10 o 20 cèntims–, en begudes com el cafè, un euro resulta ser un preu desorbitat segons l’opinió de molts ciutadans.
- Barcelonejant Així és el jardí viral de Barcelona amb més de 200.000 flors
- Districte de Ciutat Vella El tràfic de fàrmacs per crear la ‘droga dels pobres’ s’expandeix a la zona més vulnerable de Barcelona
- A les 40 setmanes L’alcalde de Girona Lluc Salellas anuncia la mort del seu fill no nat «de manera inesperada»
- La lliga de campions Adeu, Champions; ‘ciao’, Ancelotti
- L’anàlisi La remuntada mai va ser real
- Desembarcament Els avantatges i els perills de portar l’esperit de ‘Sálvame’ a TVE: «Són personatges televisius difícils de domar»
- Privacitat "Jo mai dono el DNI": un expert explica com donar les teves dades de forma segura en hotels i allotjaments
- EUA ¿Caos o mètode? L’Acord de Mar-a-Lago, el pla que donaria un sentit a la guerra comercial de Trump
- Setmana Santa Els Bombers encadenen 13 rescats a la muntanya en poc més de 24 hores
- Dia del Llibre La festa de Sant Jordi d’‘abril’ d’EL PERIÓDICO brinda en honor a les dues ‘superagents’ Carmen Balcells i Antonia Kerrigan