Queixes de consumidors
L’escassetat de gel arriba als bars: els glaçons valen fins a deu vegades més
¿Què passa a Espanya amb el gel? Els glaçons a la vora del desproveïment
El gel està sent tema de conversa aquest estiu a causa de l’escassetat a Espanya, cosa que fins i tot ha ocasionat algun comentari polèmic per part d’algun càrrec públic. Però l’assumpte pot donar encara més de si.
Alguns consumidors estan mostrant la seva sorpresa a les xarxes pels suplements que certs establiments arriben a cobrar per servir begudes amb gel. Una és Marina, que ha publicat a Twitter el compte d’una cafeteria en la qual li han cobrat gairebé el mateix pel gel que per un dònut.
Concretament, el tiquet assenyala un suplement d’un euro pel gel, mentre que el dònut que ha demanat té un cost d’1,15 euros. Si bé és cert que és comú cobrar un petit suplement pel gel –habitualment d’uns 10 o 20 cèntims–, en begudes com el cafè, un euro resulta ser un preu desorbitat segons l’opinió de molts ciutadans.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia