ACTUALITAT BLANCA

El porter Andriy Lunin dona positiu en coronavirus

L’ucraïnès, suplent de Courtois aquesta temporada, ja va estar confinat prèviament amb la seva selecció

El porter Andriy Lunin dona positiu en coronavirus

Getty

1
Es llegeix en minuts

El porter ucraïnès del Reial Madrid, Andriy Lunin, que aquest any es quedarà a la primera plantilla blanca, ha donat positiu en coronavirus en un control rutinari de l’entitat, per la qual cosa haurà de ser aïllat per seguir amb els protocols sanitaris. «El Reial Madrid CF comunica que el nostre jugador Andriy Lunin ha donat resultat positiu en Covid-19», va anunciar el club blanc en un breu comunicat.

L’octubre del 2020, Lunin ja va donar positiu en un primer control amb la selecció d’Ucraïna abans d’un partit contra Espanya, tot i que va donar negatiu en el segon i definitiu, malgrat haver sigut confinat i apartat del grup prèviament. Per tant, serà la segona vegada que guardarà quarantena.

Notícies relacionades

Lunin, cedit la temporada passada al Reial Oviedo a LaLiga SmartBank, va disputar 20 partits com ‘carbayón’ que li van servir per tornar a Valdebebas. En aquesta campanya de tornada al Reial Madrid, el porter estarà a les ordres del nou entrenador, Carlo Ancelotti. No obstant, la titularitat és per a l’internacional belga Thibaut Courtois, que va renovar fins al 2026, i aquest positiu en coronavirus farà que Lunin sigui apartat temporalment de l’activitat diària al costat dels seus companys.

L’ucraïnès, que finalitza contracte el 2024, només ha jugat un partit amb la samarreta blanca des del seu fitxatge el 2018. La temporada passada va tornar per quedar-se i Zidane li va donar la Copa del Rei, però van ser fulminats a les primeres de canvi per l’Alcoià (2-1).

Temes:

Reial Madrid