Futbol

L’Espanyol impedirà l’entrada a Cornellà a seguidors amb la samarreta del Barça

El club blanc-i-blau respon així a la mesura del club blaugrana, que no permetrà l’accés al Camp Nou amb peces blanc-i-blaves

L’Espanyol impedirà l’entrada a Cornellà a seguidors amb la samarreta del Barça

Enric Fontcuberta / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La indignació entre l’afició de l’Espanyol no només és per la cautelar a Lewandowski, que permetrà al davanter polonès jugar el derbi contra tot pronòstic. També per la decisió de la junta blaugrana d’impedir l’accés al Camp Nou a tots els aficionats que llueixin peces amb els colors blanc-i-blaus. «El Barcelona ha comunicat a l’RCD Espanyol que els aficionats que, de manera individual, hagin adquirit entrades i portin peces identificatives de l’Espanyol no podran entrar a l’Spotify Camp Nou», ha expressat en un tuit el club de Cornellà.

En resposta a la decisió de la junta barcelonista, l’Espanyol no ha tardat en reaccionar i ha anunciat que tampoc permetrà l’accés en el derbi de la segona volta als seguidors que portin samarretes de l’equip rival.

Notícies relacionades

«Com a conseqüència, actuarem de manera recíproca en el partit de tornada», completa l’Espanyol, que d’aquesta manera impedirà l’entrada al seu estadi, en el derbi de la segona volta, als seguidors que s’identifiquin com a barcelonistes.

El derbi de la segona volta es jugarà a Cornellà el cap de setmana del 13 o el 14 de maig del 2023.