CULTURA GASTRONÒMICA
Joan Manubens porta el seu art culinari a un llibre
Pel seu restaurant han passat cares tan famoses del cel.luloide com el director de cineFrancis Ford Coppolai el seu nebot, l'actorNicolas Cage.Joan Manubens,el propietari del Passadís del Pep, va presentar ahir al Museu d'Art Contemporani de Barcelona un llibre que resumeix el seu univers gastronòmic. Els escriptorsJoan BarriliMaria de la Pau Janeres van encarregar de la part literària del llibre.
- Xarxa elèctrica ¿Què és el zero energètic, la principal hipòtesi de l'apagada generalitzada?
- Tall del subministrament elèctric Apagada generalitzada a Espanya: ¿què ha passat amb la llum?
- Apagada massiva La llum també se'n va a Portugal en una apagada que afecta Europa
- Xarxa elèctrica Les causes de l'apagada massiva a Espanya i Portugal
- D’Olot a l’armada japonesa