ELS BESSONS JAVIER I SERGIO OBRIRAN A L'ABRIL UN LOCAL A LA PLANTA 24 DE L'SKY HOTEL & RESTAURANT
Els xefs Torres traslladaran a BCN l'èxit aconseguit al Brasil
"Sentim que estem a punt de conduir un Ferrari". Són paraules de Javier Torres, ger- mà bessó de Sergio i xef com ell. Tots dos han triomfat a Sao Paulo (Brasil) amb el restaurant eÑe i es posaran al volant, a finals d'abril, del Dos Cielos, el més semblant a un cavallino rampante: està ubicat a la planta 24 de l'Sky Hotel & Restaurant (cinc estrelles), tindrà una terrassa amb vistes panoràmiques, una cuina més gran que la zona per a comensals i un taller per crear plats, i disposarà d'un hort i un hivernacle al punt més alt de l'edifici perquè els cuiners cultivin els seus propis productes.
Dos Cielos serà espectacular, únic en la seva espècie a la ciutat. L'enorme terrassa amb vistes al mar i a la part sud de la Diagonal deixa noquejat. S'hi serviran còctels i aperitius d'alta gastronomia. Al costat oposat hi haurà el restaurant, també amb vistes i sense res que el separi de la cuina, ni tan sols un vidre: "Es podrà viure l'emoció, la passió i el caos d'una cuina en ple servei", explica Javier. A la planta inferior hi haurà un taller de R+D: "Serà d'investigació i desenvolupament, però nosaltres diem que és d'il.lusió i diversió, perquè allà hi disfrutarem, crearem". El restaurant podrà atendre 60 persones. Per a elles treballaran 15 cuiners i 22 cambrers. L'objectiu indissimulat és aconseguir una estrella Michelin.
Notícies relacionadesESTRELLA MICHELIN A XÀBIA
Els Torres no són uns desconeguts en el món de la gastronomia. Javier ha estat cap de cuina del Racó de Can Fabes durant els últims quatre anys i Sergio ha treballat per a Alain Ducasse i s'ha consagrat a Xàbia amb El Rodat, on llueix una estrella Michelin. Després d'arrasar a Sao Paulo, ara uneixen definitivament les seves trajectòries per oferir cuina "pura, de veritat". Seguiran controlant els dos establiments des de la distància, però centraran les seves energies a conduir aquest ferrari anomenat Dos Cielos.
- SUCCESSOS ‘Lock-picking’, el nou sistema per obrir cases sense forçar panys amb què bandes de georgians roben a Espanya
- Els multireincidents se’n van a l’Hospitalet per la pressió policial
- Dol als fogons Mor Montse Guillén, la pionera que va triomfar als EUA amb la cuina catalana
- FUTBOL Així és l’acord que el Reial Madrid va tancar amb Xabi Alonso fa mesos per lligar la seva arribada
- BCN busca la fórmula per insuflar una nova vida a la seva plaça més dura
- Final d’un pontificat La Sagrada Família convidarà el nou papa amb motiu del centenari de Gaudí
- Final d’un pontificat El pontífex que volia "una Església amb olor d’ovella"
- Un passat argentí sota la dictadura
- Dirigents de tot el món expressen el seu condol per la pèrdua
- "La pau no és possible senseun veritable desarmament"