Interferències // PAU Arenós

¡Perill, metilcel.lulosa!

1
Es llegeix en minuts
PAU Arenós

Al'espera de llegir el llibre deSantamaria,les declaracions d'ahir necessiten algunes esmenes. Sense entrar encara en el debat filosòfic, només es parla a continuació --i amb des-

apassionament-- de les dades objectives.

1. -- Respecte dels gelificants. La farina, un espessidor habitual, és un producte elaborat, és a dir, artificial, igual que els nous productes de la cuina tecnoemocional, la xantana (fermentació del midó de blat de moro amb un bacteri) o l'agar-agar (alga vermella). La metilcel.lulosa és utilitzada per la indústria alimentària per donar consistència a flams i croquetes. Si correm perill espero que Sanitat i el ministreSoriaens n'adverteixin.

Notícies relacionades

2. -- Respecte del xou mediàtic.Santamariaescriu en els mitjans de comunicació, protagonitza anuncis i és entrevistat de forma assídua per ràdios i televisions. Comença ara la promoció del llibre. El primer pas és dir: ¡no!

3. -- Respecte de la cuina tradicional. Deutor de lanouvelle cuisine, Santamariasempre ha tingut a la seva carta plats francesos. El menú de primavera inclou laris de veauamb ceba tendra. ¿Tradició catalana? El preu, sense IVA ni vins, és de 139 euros. ¡Ai laputa pela!