Interferències // PAU Arenós
¡Perill, metilcel.lulosa!
Al'espera de llegir el llibre deSantamaria,les declaracions d'ahir necessiten algunes esmenes. Sense entrar encara en el debat filosòfic, només es parla a continuació --i amb des-
apassionament-- de les dades objectives.
1. -- Respecte dels gelificants. La farina, un espessidor habitual, és un producte elaborat, és a dir, artificial, igual que els nous productes de la cuina tecnoemocional, la xantana (fermentació del midó de blat de moro amb un bacteri) o l'agar-agar (alga vermella). La metilcel.lulosa és utilitzada per la indústria alimentària per donar consistència a flams i croquetes. Si correm perill espero que Sanitat i el ministreSoriaens n'adverteixin.
Notícies relacionades2. -- Respecte del xou mediàtic.Santamariaescriu en els mitjans de comunicació, protagonitza anuncis i és entrevistat de forma assídua per ràdios i televisions. Comença ara la promoció del llibre. El primer pas és dir: ¡no!
3. -- Respecte de la cuina tradicional. Deutor de lanouvelle cuisine, Santamariasempre ha tingut a la seva carta plats francesos. El menú de primavera inclou laris de veauamb ceba tendra. ¿Tradició catalana? El preu, sense IVA ni vins, és de 139 euros. ¡Ai laputa pela!
- Xarxa elèctrica ¿Què és el zero energètic, la principal hipòtesi de l'apagada generalitzada?
- Tall del subministrament elèctric Apagada generalitzada a Espanya: ¿què ha passat amb la llum?
- Apagada massiva La llum també se'n va a Portugal en una apagada que afecta Europa
- Xarxa elèctrica Les causes de l'apagada massiva a Espanya i Portugal
- D’Olot a l’armada japonesa