FIDEL AL FORN
El pastisser Oriol Balaguer es converteix en forner

El pastisser Oriol Balaguer es converteix en forner_MEDIA_1
El pastisser Oriol Balaguer (foto) ha obert el forn Classic Line a Sarrià. En aquest establiment pretén unir els conceptes clàssics del pa amb propostes creatives, afegint-hi ingredients com pipes, olives, taronja i xocolata. Així, se suma a una sèrie de creadors que han impulsat la cultura del pa a Barcelona en els últims anys amb locals com Turris, Baluard i Forn Trinitat.
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Final de la Copa del Rei Les 8 hores que van portar el futbol espanyol al caire de l’abisme: «El Madrid no ens pot demanar que canviem els àrbitres»
- Entendre-hi més El costat més fosc de la intel·ligència artificial: pornografia personalitzada i sense límits
- Previsió meteorològica Catalunya torna a activar els avisos per pluges intenses per a aquest cap de setmana
- Gir als EUA Les retallades de Trump arriben a l’espai: la NASA vol eliminar missions científiques per prioritzar la utopia de Musk de portar humans a Mart