LLIBRE DE RECEPTES NADALENQUES D''EL PERIÓDICO'

Mey Hofmann ajuda a preparar bacallà amb cigrons i espinacs

Mey Hofmann ens proposa un deliciós bacallà amb cigrons i espinacs / MARIESA GONZÁLEZ

1
Es llegeix en minuts

Mey Hofmann, reina del dolç i el salat al seu restaurant homònim, pel qual ha guanyat una estrella Michelin, forma part del repòquer de cuiners de categoria que participen al llibreLa nostra cuina de festa, d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Cada xef hi proposa 10 receptes fàcils de fer a casa que, a més a més, són ideals per a les dates nadalenques.

Hofmannproposa un bacallà amb cigrons i espinacs, «un plat que feia molt la meva mare per a la família», recorda. «Me'n recordo molt d'aquesta recepta, que porta a més els espinacs a la catalana. És molt fàcil de fer, només s'ha de seguir la recepta. No exigeix gaires coneixements de cuina».

Notícies relacionades

«Per mi, els plats de Nadal han de ser tradicionals, i al restaurant oferim els típics, tot i que fets a la nostra manera: canelons,escudella

El llibre estarà a la venda als quioscos a partir de demà per només 4,95 euros; com a regal, els compradors rebran un litre de caldo de pollastre Aneto 100% natural. Els altres quatre col·legues que col·laboren en el volum i que també han estat distingits per la guia Michelin són:Paco Pérez(Enoteca, a l'Hotel Arts de Barcelona, i Miramar, a Llançà),Víctor Quintillà(acaba de guanyar una estrella pel seu treball a Lluerna, a Santa Coloma de Gramenet),Carles Abellan (Comerç 24, a Barcelona) iCarles Gaig (Gaig, a l'Hotel Cram de Barcelona).