DETENCIÓ A TAILÀNDIA

Frank de la Jungla: "La policia va enganyar la meva dona"

El presentador de televisió assegura que no se'l va deixar testificar durant el judici de la seva dona, acusada per tràfic de drogues

Frank de la Jungla, en una foto promocional.

Frank de la Jungla, en una foto promocional. / {MEDIASET}

1
Es llegeix en minuts

El presentador de televisió Francisco Javier Cuesta, més conegut com a Frank de la Jungla, ha afirmat aquest dimarts que la policia havia enganyat la seva dona, després d'acusar-la de portar una paperina de cocaïna en un aeroport de Bangkok.

En un missatge al seu compte de Facebook, el presentador espanyol ha assenyalat que el 10 de novembre del 2012 els agents a l'aeroport de Don Muang li van dir a la seva dona, Chatchaya Cuesta Ramos, que només hauria de pagar uns 200 euros de multa per possessió de 5 mil·ligrams de droga.

"Se'ns va dir a tots dos (jo hi vaig arribar al cap d'una hora tocada), que si es declarava culpable, com que era una quantitat ínfima, pagava 200 euros i ens en aniríem cap a casa", ha escrit Cuesta a la xarxa social. No obstant, la van retenir durant cinc dies a la comissaria, on li van notificar els càrrecs per la possessió de 0,005 grams de cocaïna.

Quantitat 50 vegades superior

"Al cap d'un any, s'ha celebrat el judici; un judici on ho teníem tot preparat i a l'arribar el moment del judici, es va presentar una prova de 0,2 grams de cocaïna. És a dir, que la quantitat havia augmentat 50 vegades", ha asseverat.

Dijous passat, Chatchaya, també coneguda com a Alissa 'Yuyee' Intusmith, va ser condemnada a 15 anys de presó, després de diversos mesos de judici.

Notícies relacionades

"No se'm va permetre testificar durant el judici. No es va presentar la prova d'orina que es fa quan algú és detingut per drogues. En definitiva, s'ha condemnat Yuyee a 15 anys de presó i jo encara estic intentant explicar als meus fills per què", ha indicat el conegut presentador.

Alguns internautes apunten que es tracta d'una conspiració, ja que Frank i la seva dona fa molts anys que treballen destapant màfies de tràfic d'animals entre Tailàndia, Laos i Myarmar. També s'ha comentat a la xarxa que l'accident d'helicòpter que va tenir Frank el 31 de gener del 2012 no va ser un accident.