Sopar amb les sobres

Sopar amb les sobres_MEDIA_1 /
Semproniana (Rosselló, 148) torna a posar el seu granet de sorra en la lluita contra la deixalla alimentària. El restaurant d'Ada Parellada celebrarà aquest dimarts un sopar en què no es podrà escollir cap plat perquè, com s'acostuma a fer encara a moltes cases, es cuina amb les sobres. En aquest cas, amb productes rebutjats a les botigues perquè no tenen recorregut comercial (cuetes de bacallà, parts del salmó amb molta espina i poca molla...). Els clients pagaran quatre euros, begudes a part.
Temes:
- La presa espanyola més jove a l’estranger La jove de l’Hospitalet presa set anys a Oman torna a casa
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- Catalunya ultima un pla per fitxar científics dels EUA
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- A Sant Adrià de Besòs De fabricar energia a fabricar cultura
- Almenys tres ferits per una allau a Naut Aran
- Barcelona, protagonista IMB School: com aprendre a liderar el negoci de la música
- La caixa de ressonància Assimilar tota la nova música ja és impossible: relaxi’s i disfruti
- Obituari Mor als 90 anys l’actor Richard Chamberlain, famós pel seu paper a ‘El pájaro espino’ i ‘Shogun’
- Barcelona ofereix 370.000 places a nens i adolescents per activitats durant l’estiu