Els premis de l'Acadèmia
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va entregar els seus premis dilluns al recinte modernista de Sant Pau: el de Restaurant de l’Any, per a Disfrutar; el de Cuiner Jove, per a Arnau Bosch (Can Bosch, Cambrils), i l’Especial de l’Acadèmia, per a l’Escola Hofmann. Els xefs de Disfrutar i de Can Bosch van cuinar per als convidats. A la foto, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch (xefs de Disfrutar) flanquegen la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Merit-
xell Serret.
Temes:
- A Rússia Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Futbol local El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
-
Ofert per
- Predicció meteorològica L’arribada d’una nova borrasca tornarà a portar pluges generalitzades a partir de dimecres