nova creació

Oriol Balaguer s'alia amb el cafè

El mestre pastisser crea un dolç per celebrar l'acord amb la marca cafetera Piazza D'Oro

fcasals34710865 gente  presentaci n de piazza d oro y oriol balaguer dossier160715180439

fcasals34710865 gente presentaci n de piazza d oro y oriol balaguer dossier160715180439

1
Es llegeix en minuts

El mestre pastisser Oriol Balaguer s'ha aliat amb el cafè per elaborar la seva última creació: un pastís individual fet per maridar amb aquesta beguda. El dolç combina l'amargor de la xocolata amb la dolçor de la vainilla i és el primer d'una sèrie de pastissos que Balaguer crearà arran de l'acord a què ha arribat amb la marca de cafè Piazza D'Oro. Una combinació que "sorprendrà els paladars més exigents", van assegurar les dues parts en l'acte de presentació de l'aliança celebrat dijous passat.

UN PASTÍS AMB DUES PARTS

Aquesta peça de rebosteria està composta de dues parts: una base cruixent de pa de pessic, on reposa una mousse de xocolata, i un cornet que conté crema de vainilla i de fruita de la passió. Un dolç per menjar en dos temps: "amb la cullera i amb les mans", va explicar Balaguer en l'acte. La nova creació del mestre pastisser català, que es va mostrar "molt content" ja que li feia falta un cafè prèmium per a les seves creacions, es pot adquirir als seus establiments a un preu de 7,50 euros. 

Temes:

Gastronomia