A TRAVÉS D'UN COMUNICAT

Carlota i Dimitri desmenteixen que hagin trencat la seva relació

La parella no descarta emprendre accions legals

lmmarco42368694 caf001  par s  francia   03 02 2018   carlota casiraghi de m190110142719

lmmarco42368694 caf001 par s francia 03 02 2018 carlota casiraghi de m190110142719 / ETIENNE LAURENT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La setmana passada, la revista '¡Hola!' anunciava a la seva portada que Carlota Casiraghi trencava el seu compromís amb Dimitri Rassam al cap de dos mesos de néixer el seu fill i després de gairebé dos anys de relació, una informació de la qual se’n van fer eco nombrosos mitjans, inclòs aquest diari. Ara, la filla de Carolina de Mònaco i el productor de cine, fill de Carole Bouquet, han publicat un comunicat de premsa en el qual ho desmenteixen i amenacen d’emprendre accions legals.

Notícies relacionades

"La senyoreta Carlota Casiraghi i el senyor Dimitri Rassam, assetjats pels diaris, fan una negació formal de qualsevol rumor de separació sense fonament que circula sobre ells. La informació, cínica i falsa, és simple: crear conflicte d’una situació que ni és ni mai ha sigut, amb la intenció de rendibilitzar-ho, perquè l’anunci d’una separació sempre és una bona motivació per comprar. Donada la nocivitat d’aquest rumor per a ells mateixos, els seus fills menors i els seus éssers estimats, van acordar demanar-li al seu advocat que iniciï qualsevol procediment legal", diu el comunicat publicat a Twitter pel periodista francès especialitzat en cine i temes de societat Jean-François Guyot, de l’agència France-Presse. Guyot assegura que la nota l’hi ha fet arribar el cap de premsa de la parella, Dominique Segall.

Carlota Casiraghi, de 32 anys, i Dimitri Rassam, de 37, es van convertir en pares d’un nen, nascut a l’Hospital Princesa Grace de Mònaco, el passat 23 d’octubre. Casiraghi ja és mare de Raphaël, de 5 anys, fruit de la seva relació amb l’actor Gad Elmaleh. Quant a Dimitri, és el pare d’un nen anomenat Darya, 7 anys, nascut de la seva unió amb la model russa Masha Novoselova.