SEGONS DIVERSES REVISTES

Sophie Turner i Joe Jonas esperen el seu primer fill

L'actriu britànica i el cantant nord-americà es van casar el maig de l'any passat a Las Vegas

jonasturnerefe jason-szenes

jonasturnerefe jason-szenes

1
Es llegeix en minuts
Efe

Sophie Turner Joe Jonas estan esperant el seu primer fill, segons ha assegurat aquest dimecres el portal especialitzat de famosos Just Jared, que ha avançat la notícia de l’embaràs de l’actriu, de 23 anys, abans que també la confirmessin amb les seves pròpies fonts ‘Us Weekly’ i ‘E! News’.

Ara per ara, ni Turner ni Jonas han confirmat de manera oficial la notícia.

«La parella està mirant de mantenir-ho en secret, però els seus amics i la família estan superemocionats per ells», ha afirmat a ‘Just Jared’ una font pròxima a Turner i Jonas.

L’actriu britànica, coneguda principalment per haver interpretat Sansa Stark a ‘Joc de trons’, i el cantant nord-americà, de 30 anys, i membre del grup Jonas Brothers, es van casar el maig del 2019 a Las Vegas (EUA).

Després de tancar les vuit exitosíssimes temporades de la superproducció de fantasia èpica d’HBO, Turner, va presentar el 2019 la pel·lícula ‘Fénix oscura’, l’última entrega de la saga ‘X-Men’ sota el paraigua de 20th Century Fox abans que aquest estudi s’integrés a Disney.

El fil, en què també apareixien estrelles com ara James McAvoy Jennifer Lawrence, va resultar un fracàs de crítica i públic i només va recaptar 252 milions de dòlars (232 d’euros) quan el seu pressupost ascendia fins als 200 milions (189 euros).

Rellançament del grup

Notícies relacionades

Per la seva banda, Joe Jonas va tornar al costat dels seus germans per rellançar la carrera del grup Jonas Brothers, que, després de més de cinc anys separats, van editar el juny de l’any passat l’àlbum ‘Happiness begins’.

«Ara tenim una visió clara del que volem ser i en parlem molt. Llavors [quan el grup es va separar el 2013] hi havia secrets que no ens explicàvem, si més no entre nosaltres. No parlàvem del que sentíem perquè teníem un problema de sinceritat», va confessar Joe Jonas en una entrevista amb Efe el maig de l’any passat.