Diva traumatitzada

Britney Spears se’n va d’Instagram després d’airejar més abusos dels seus pares

«Em vau tractar pitjor que a un gos», ha escrit la ‘princesa del pop’ abans d’esfumar-se d’aquesta xarxa social per enèsima vegada

Britney Spears se’n va d’Instagram després d’airejar més abusos dels seus pares
3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ho ha tornat a fer.Britney Spearsha tornat a tancar el seu compte d’Instagram. La ‘princesa del pop’ utilitza aquesta tàctica evasiva per cridar l’atenció quan està molt enfadada. I ara torna a estar-ho. Però molt.

Més de 42 milions de fans es despertaven cada matí amb un nou ball de la cantant de‘Hold me closer’ –el seu últim duo amb sir Elton John–, però ara estaran un temps sense. Perquè Britney tornarà, gairebé amb tota probabilitat. Sempre ho ha fet.

Però és que a més de coreografies, Spears ha estat utilitzant les xarxes socials com una espècie de dietari, de drap de llàgrimes, on ha explicat totes les coses dolentes que li van passar durant la vexatòria tutela legal que va exercir sobre ella el seu pare, Jaimie Spears. Fa un any que va recuperar el control de la seva vida i ha viscut moments molt bons, com el seu casament amb el ballarí i model Sam Asghari.

«Maleït gos»

«Maleït gos»Tanmateix, la cantant, de 40 anys, va desactivar el seu compte dijous, només uns dies després d’acusar el seu pare, de 70 anys, i la seva mare, Lynne, de 67, de tractar-la «com a un maleït gos» durant la seva tutela de 13 anys. «¿Per què tu i la família us vau posar d’acord per tractar-me com a un maleït gos?», va ser el títol que li va posar Britney dimarts al seu últim ‘post’.

Amb referència al seu pare després va escriure: «¿Què et fa tan especial? ¿Quin és el secret? ¿Què oculteu? Respon, pare omnipotent, si vols tancar-me de nou durant quatre mesos, exposant el meu cos a les infermeres mentre em dutxen com a un gos» (amb referència a època en què va estar internada). I seguia: «Va, pare, digue’m si li faries el mateix a les teves netes Maddie i Ivy [filles de Jamie Lynn], si les asseuries 10 hores en una cadira mentre els foten el cap durant quatre mesos».

Britney ha rememorat aquest capítol de la seva vida, quan no li permetien sortir del centre malgrat que no havia fet res de dolent. «Cada matí al despertar-me i cada nit abans d’anar-me’n a dormir li demano a Déu que et doni només cinc minuts del dolor que vaig sentir en aquest lloc durant quatre mesos. ¡Li demano que et cremis a l’infern! ¡Ho sento, fill de puta!».

«Grassa»

A la mateixa publicació, l’artista ha acusat el seu pare de dir-li «grassa»: «Sempre em va dir que estava grassa, així que mai em vaig sentir prou bonica o bona».

Tan sols un dia abans Britney va utilitzar també Instagram per explicar que la seva mare li va pegar una vegada «molt fort» per arribar de festa massa tard mentre cuidava els seus dos fills.

«La primera vegada que em van bufetejar va ser la nit en què Paris [Hilton] i Lindsay [Lohan] em van deixar a la meva casa de la platja. La meva mare estava cuidant Jayden i Preston [els fills de la cantant]... ¡Sí, havia estat de festa fins a les quatre del matí i la meva mare estava furiosa! Vaig entrar, em va mirar i em va colpejar tan fort que mai ho oblidaré».

La cantant va estar esperant durant molt temps que la seva mare es disculpés, una cosa que no va passar fins al 2021. Llavors Britney li diu a la matriarca de la família que «se n’anés a la merda»

Notícies relacionades

«Durant 13 anys vaig haver de reunir-me amb metges setmanalment per portar a col·lació el meu passat, ¡cosa que va empitjorar les coses!», confessava Britney, que també assegurava que durant tota aquella època es va comportar com una «veritable santa» per temor que la castiguessin.

«¡Ningú em va defensar! ¡Mare, ves-te’n a la merda! I a tots els metges que van fotre la meva ment... els desitjo que es cremin a l’infern!», acabava a l’esmentada publicació.