Del 21 al 29 de juliol

‘Summer Vibes’: així és la nova ‘pop-up store’ de Shein que està a punt d’obrir a Barcelona

‘Summer Vibes’: així és la nova ‘pop-up store’ de Shein que està a punt d’obrir a Barcelona

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shein, el detallista electrònic global de moda i estil de vida, traspassa l’univers ‘online’ per connectar de nou amb els seus consumidors amb

l’obertura de la seva nova ‘pop-up store’ a Barcelona. ‘Summer Vibes’ estarà ubicada al centre de la ciutat, al centre comercial El Triangle (plaça de Catalunya, 1-4) i comptarà amb un espai de 800 metres quadrats dividits en dues plantes.

Des del 21 al 29 de juliol, i en horari de 10.00 a 22.00 hores, la nova botiga efímera de Shein té per objectiu sorprendre els visitants amb una experiència de compra única.

Nous espais

L’espai traslladarà l’univers Shein a través d’activitats i nous espais temàtics que afegiran un toc addicional de diversió i portaran l’experiència de compra a un altre nivell. Els visitants podran explorar el ‘Beauty Corner’, on es podran descobrir i provar els últims productes de bellesa assessorats per maquilladors professionals.

Per primera vegada, a l’espai ‘Customizer’, els assistents tindran l’oportunitat de personalitzar les seves peces favorites i afegir un toc personal a les seves compres. El ‘Game Corner’ serà un espai interactiu ple de màquines de jocs on obtenir premis. I per completar l’experiència, la ‘pop-up store’ comptarà amb música en directe de DJ durant les tardes de divendres, dissabte i diumenge, a més d’un espai de Photocall per poder capturar els millors moments durant l’estada.

Notícies relacionades

La de Barcelona serà l’única ‘pop-up store’ que Shein obrirà a Espanya aquest any, si bé n’obrirà una trentena a tota la zona EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).

Decoració estiuenca

La decoració de l’espai girarà entorn del concepte de ‘Summer vibes’ (el bon rotllo de l’estiu) i es podrà descobrir la varietat més gran fins a la data de col·leccions de moda per a dona, home i infantil i articles de decoració, bellesa i electrònica.

Temes:

Shein Moda