El 15% de bars, en risc de tancament pel distanciament
El 15% dels establiments podrien estar abocats al tancament després de la crisi del coronavirus
Espanya és el país de la Unió Europea amb més bars i restaurants, però el coronavirus els ha clausurat per complet. No n’ha quedat cap obert i la gran pregunta és: ¿quan tornaran i com ho faran? Els hotelers es comencen a preparar per a una desescalada que encara no té data ni pla, almenys que ells sàpiguen, i que amenaça la seva supervivència amb la temuda distància social.
Doblar les terrasses per recuperar l'alegria
Nacho Herrero 0 Comentaris
Els locals de platja demanen poder duplicar l'espai de terrasses per mantenir les mateixes taules però amb més distància
«Estic lluitant perquè el coronavirus no mati el meu bar»
Teresa Reyes, propietària del bar 'Margarita Blue', veu perillar la continuïtat del seu establiment després de final del confinament
«Sortirà airós qui abans sàpiga generar confiança»
Julia Camacho 0 Comentaris
Marcos Granda regenta l'Skina, amb dues estrelles Michelín
«Confio en la meva clientela perquè m'ajudi a remuntar»
Guillem Tapia 0 Comentaris
A les tavernes com la de Juan, que tan sols disposen d'uns quants metres de barra, és difícil instal·lar mampares que garanteixin el distanciament social
Els millors xefs reclamen una «obertura ordenada» dels restaurants
L'associació Euro-Toques difon un comunicat i un vídeo amb els missatges de cuiners com Roca, Adrià, Arzak, Aduriz i Subijana