El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cas local judicialitzat

El regidor que va denunciar suposades irregularitats del Consell Esportiu de l’Hospitalet deixa el PSC

Jaume Graells ha anunciat aquest divendres que renuncia a l’acta de regidor a l’ajuntament

El regidor que va denunciar suposades irregularitats del Consell Esportiu de l’Hospitalet deixa el PSC

POL SOLA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jaume Graells, regidor de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat que va denunciar les suposades irregularitats en el Consell Esportiu d’aquesta important ciutat catalana, ha anunciat aquest divendres que deixa el PSC i renuncia a l’acta de regidor.

A través d’un comunicat dur, Graells lamenta no poder militar «en un partit que, davant la corrupció, castiga el denunciant», i pren la decisió, assegura, «per l’actitud passiva de la direcció del PSC».

El dirigent local, a les files socialistes des de 1983 i amb una carrera política vinculada a l’àmbit de l’educació, ha enviat una carta a Salvador Illa, primer secretari del PSC, per explicar-li la decisió, en què reitera que «la direcció del partit no ha actuat amb la fermesa que tocava» des del febrer del 2020, quan Graells va advertir l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, de les suposades irregularitats.

La fiscalia reclama l’arxivament de la causa contra Marín

Notícies relacionades

El 18 de maig, la Fiscalia Anticorrupció va demanar al jutge que investiga les suposades irregularitats en el Consell Esportiu de l’Hospitalet que  arxivi la causa oberta contra l’alcaldessa, Núria Marín (PSC), al no apreciar que fes cas omís de la denúncia que li va fer arribar el regidor Jaume Graells sobre la presumpta desviació de fons de l’entitat de promoció de l’esport.

«Va actuar sense cap ànim d’ocultació dels fets que es van posar en el seu coneixement i, en conseqüència, sense fer abandó de les seves funcions», argumenta el fiscal Luis García Cantón. Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO de l’Hospitalet

Temes:

Ajuntaments