El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Eleccions municipals

L’oposició de l’Hospitalet declina participar en un debat electoral davant l’absència de Marín

  • Entrevista a l’alcaldessa de l’Hospitalet i candidata del PSC, Núria Marín: «La nova activitat econòmica fa que l’Hospitalet requereixi més mossos d’esquadra»

  • ¿Qui guanyarà les eleccions a l’Hospitalet de Llobregat aquest 2023? Aquestes són les prediccions més enllà de les enquestes

L’oposició de l’Hospitalet declina participar en un debat electoral davant l’absència de Marín

ERC L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els partits que actualment componen l’oposició de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) van realitzar dissabte una roda de premsa conjunta per anunciar que no assistiran al debat electoral organitzat per l’Espai de la Ciutadania i l’associació Foment de la Informació Crítica de l’Hospitalet.

Els candidats de les quatre formacions –ERC, Ciutadans, En Comú Podem i PP– van assenyalar que tots els caps de llista havien acceptat la invitació «tret del PSC, que pretén delegar aquesta participació en un altre membre de la candidatura».

D’aquesta manera, davant l’absència de l’alcaldessa de l’Hospitalet i candidata del PSC, Núria Marín, «volem manifestar el nostre rebuig i, per tant, no assistirem al debat, ja que ho considerem una falta de respecte envers la ciutadania», han dit. «La negativa reincident de Núria Marín a participar en els debats electorals que s’organitzen a la ciutat amb la resta de candidats i candidates a l’alcaldia de l’Hospitalet demostra la falta d’interès per retre comptes de la seva acció de govern durant aquests quatre anys», asseveren en un comunicat els candidats de les quatre formacions.

Notícies relacionades

Per la seva banda, fonts del PSC expressen «sorpresa» per les declaracions dels quatre portaveus, ja que fa quatre anys, abans de les eleccions municipals del 2019, va ser el tinent d’alcalde Fran Belver «qui va acudir al debat i tots els partits van estar-hi d’acord».

«Com també estan d’acord que sigui el tinent alcalde David Quirós qui acudeixi l’11 de maig al debat que organitza l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural», afegeixen des del grup socialista.