El 'Boston Globe' va rebre pizzes d'agraïment del 'Chicago Tribune' per la cobertura de l'atemptat
La redacció de Chicago reconeix que "no pot comprar les hores de son perdudes" però sí convidar els col·legues a un àpat

La carta d’agraïment del ’Chicago Tribune’ al ’Boston Globe’.
Solidaritat entre col·legues. Els atemptats de Boston han posat la ciutat en el punt de mira dels mitjans de comunicació de tot el món. Al peu de la notícia, els col·legues del'Boston Globe' es van convertir en la font informativa més fiable del que estava succeint, el nexe d'unió dels ciutadans de tot el món amb el malson terrorista. Moltes hores de son perdut en la redacció del diari local, que han aconseguit exalçar la feina periodística en uns moments crucials per a la professió. El'Chicago Tribune' va decidir aquesta setmana agrair als periodistes del 'Boston Globe' la seva feina i enviar-los a la redacció caixes i caixes de pizza, una forma amable i simpàtica de reconèixer la importància de la seva tasca.
El 'Chicago Tribune' va decidir pagar el dinar com a gest d'agraïment i respecte per la cobertura exhaustiva i esgotadora del 'Globe' en circumstàncies difícils. "Ens fa sentir orgullosos de ser periodistes", deia la nota que acompanyava lespizzes.
El que alguns diran que és una hàbil forma de millorar la imatge del'Chicago Tribune', en la premsa i l'opinió pública nord-americana han prevalgut les felicitacions davant una mostra d'empatia i respecte carregada de simbolisme en un sector en què aquest tipus de coses falten en els mitjans de comunicació.
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Final de la Copa del Rei Les 8 hores que van portar el futbol espanyol al caire de l’abisme: «El Madrid no ens pot demanar que canviem els àrbitres»
- Entendre-hi més El costat més fosc de la intel·ligència artificial: pornografia personalitzada i sense límits
- Previsió meteorològica Catalunya torna a activar els avisos per pluges intenses per a aquest cap de setmana
- Radiografia lingüística Menys del 30% dels joves catalans tenen el català com a llengua habitual i «d’identificació»