Troben un passaport sirià al costat del cos d'un dels terroristes de l'atemptat de París

El segon kamikaze identificat és francès

1
Es llegeix en minuts

Les forces de seguretat han trobat un passaport sirià en el cadàver d'un dels terroristes que ahir van cometre els atemptats que van causar almenys 127 víctimes mortals a París.

Segons les fonts policials, en aquest moment s'estan fent les comprovacions pertinents sobre la identitat del terrorista d'acord amb aquest document.

La prefectura de París encara no s'ha volgut pronunciar sobre aquesta suposada troballa, però segons ha detallat el diari 'Le Figaro' en la seva edició digital, el document s'hauria trobat sobre el cos d'un dels kamikazes que es van suïcidar ahir a prop de l'Estadi de França, on les seleccions de futbol de França i Alemanya jugaven un partit amistós, i un dels escenaris de la massacre.

També ha sigut identificat un segon atacant suïcida que havia actuat al Bataclan. Segons les fonts policials, aquest seria de nacionalitat francesa.

Notícies relacionades

Els restes dels altres cinc cossos estan sent investigades. Els investigadors esperen que els rastres d'ADN i empremtes dactilars coincideixin amb un arxiu de delinqüents. 

 

Temes:

Passaport