massacre a frança

Catalunya se solidaritza amb les víctimes dels atemptats de París

Mas, Forcadell, Colau i el cònsol francès encapçalen un acte a Barcelona en què s'ha guardat un minut de silenci en senyal de dol

Tots els grups polítics d’Ajuntament i del Parlament guarden un minut de silenci a la plaça de Sant Jaume. / RAFA JULVE / VÍDEO: ATLAS

Tots els grups polítics d’Ajuntament i del Parlament guarden un minut de silenci a la plaça de Sant Jaume.
Munté, Forcadell, Junqueras, Rivera, Mas i Colau, entre altres autoritats, aquest dissabte, en el minut de silenci de la plaça de Sant Jaume.

/

1
Es llegeix en minuts
Rafa Julve
Rafa Julve

Periodista

ver +

Uns quants centenars de persones s'han concentrat aquest dissabte a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per fer un minut de silenci en senyal de dol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de París. L'acte l'han encapçalat el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, la presidenta del ParlamentCarme Forcadell, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que han estat acompanyats pel cònsol de París, Edouard Beslay. També hi han assistit representants dels principals partits polítics, consellers, diputats i regidors.

Notícies relacionades

Jordi Turull i Lluís Corominas (CDC); Oriol Junqueras i Marta Rovira (ERC); Albert Rivera i Inés Arrimadas (Ciutadans); Ferran Pedret (PSC); Lluís Rabell i Joan Coscubiela (Catalunya Sí que es Pot); Xavier García Albiol i Alberto Fernández Díaz (PPC); María José Lecha (CUP) i Ramon Espadaler (UDC), són només alguns dels polítics que han participat en la concentració mentre les banderes d'Espanya i de Catalunya onejaven a mig pal al Palau de la Generalitat i a l'Ajuntament de Barcelona en senyal de dol.

PRONUNCIAMENT DEL PARLAMENT

El Parlament també ha fet constar la seva presència com a institució en la concentració de la plaça de Sant Jaume. A més de Forcadell, membres de la Mesa han assistit a l'acte per demostrar la seva imatge d'unitat davant del terrorisme. A més, diferents grups parlamentaris han explicat que estan treballant per elaborar un text conjunt en què es condemnin els atacs de França i es mostri la solidaritat de Catalunya amb aquest país.